THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Den utrolige skiulykken ble til spektakulær reisereklame

Ikke gjør dette hjemme - gjør det i Nordfjord

Fra filmen «107 moments in Nordfjord».

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): For ti år siden kjørte Fred Syversen feil da han skulle kjøre ski i alpene i forbindelse med innspillingen av skifilmen «Perfect Moment».
Syversen kjørte utfor en fjellskrent og landet i djupsnøen 107 meter under «hoppkanten»! Syversen kom fra den utrolige verdensrekorden den 18. mars 2008 med bare små skader.
I fjor tok han i mot denne utfordringen fra Visit Nordfjord

See this content in the original post

Fred ble invitert til å oppleve 107 fantastiske opplevelser i Nordfjord i løpet av en og samme helg. Syversen, som både er basehopper og skikjører, kjøpte i 2013 Folven camping i Stryn sammen med kamerater, takket ja til utfordringen. Én opplevelse per høydemeter fra det vanvittige hoppet i alpene. 
Og her kan du se både hoppet og resultatet. 

See this content in the original post

Den gode historien

Dette er rett og slett en glimrende idé og en veldig bra gjennomføring. Får du ikke lyst til å dra til Nordfjord etter å ha sett dette så får du det aldri. Nordfjord har gjort en solid jobb med å sette en «ukjent» dl av landet på reiselivskartet de siste årene. Slik fikk de hjelp av Creuna og Arne Hjeltnes til å bygge en sterkere merkevare. Alt handler om å fortelle en historie. Nordfjord er blant dem som har så mange historier de vil fortelle at de ikke helt ante hvilken av dem de skulle velge. Da er det smart å få hjelp utenfra.

Alt i en fjord - med Norges letteste topptur - er blitt en suksess. Og Fred Syversenturen er et ledd i denne kampanjen.

Dette er de 107

Lurer du på hvilke 107 opplevelser som er med i filmen? Da finner du dem her.

Les mer om opplevelser i Norge:

See this content in the original post