Da flyvertinnen Lisa gjorde det med passasjeren fra sete 2A ble det trøbbel

Noen synes dette er verdens mest sexy sted. Forhistorien er spesiell. 

Dette rommet er - for noen -aktuelt til mer enn vanlige dobesøk...      Foto: KLM

(ODD ROAR LANGE): De fleste velger vel å ha sex enkelt og greit fordi det er godt. Men ikke alle synes det er godt nok. Noen vil prøve noe som er mer spennende, luftig og annerledes.

Selv om rommet er trangt, det bråker og ofte er kø rett utenfor døra velger de altså toalettet om bord på flyet. Det lille trange rommet - vanligvis foran eller bak i flyet. Og de håper på medlemsskap i Mile High Club - klubben for dem som har hatt sex på 30 000 fots høyde. 

Kledd for klubben

I denne klubben kan du både kjøpe sertifikat, bagasjetag, en kopp eller t-skjorte. Vel, ganske harry, spør du meg (gadgetene, altså). Men Mile High Sex er altså sex satt i et slags system.

Ville du hatt en sånn tag på kofferten din?                            Foto: Milehighclub

Men visste du at Mile High Club-begrepet dukket opp lenge før flyene forlot bakken? I en veddemålsbok i en herreklubb i London skal det, i følge Conde Nast Traveller, ha vært utlovet en høy belønning for den som klarte å gjennomføre et samleie med en kvinne i kurven under en varmluftballong! 

På autopilot

I en mer offisiell sammenheng dukket begrepet opp da den 21 år gamle piloten og oppfinneren Lawrence Sperry satte på autopiloten da han fløy over New York, og hadde sex med Waldo Peirce mens de var i lufta. Da sjøflyet landet utenfor Lon Island, og redningsbåten kom for å hente dem, skal de ha vært nakne og akkurat ferdig med akten...

De fleste som innrømmer å ha hatt sex om bord på et fly forteller at det skjedde på toalettet. Men, det finnes andre muligheter. Særlig etter at flyene ble oppgradert og man på blant annet first class innførte fullverdige senger. For ti år siden måtte flyselskapet Singapore Airlines gå ut med en henstilling til sine first-class-passasjerer om å vise hensyn til de andre passasjerene om bord. Selv om sengene er gode så er ikke "soverommene" lydtette.

Massasje

Du kan selvsagt sove i liggende stilling også uten at du har egen sovekabin. Som i KLM World Business Class som har liggestoler med innebygd massasjeenhet. Den behandlingen er antageligvis vel så behagelig for en stiv kropp som sex i et trangt toalettrom.

Richard Branson, som startet flyselskapet Virgin (!), forteller selv at han ble medlem av Mile High Club i 1969, da han 19 år gammel hadde sex med en kvinne på toalettet. Han oppdaget senere på flyreisen at hun var gift med en annen mann, og det ble derfor med det ene møtet mellom de to.

Mistet jobben

Å prøve å skaffe seg medlemskap i Mile High Club er ikke helt uten risiko. Det finnes flere tilfeller der passasjerer - og kabinpersonale- har mistet jobben etter denne aktiviteten. 

I 1999 skal et par ha blitt arrestert etter at de hadde sex på American Airlinesflyet mellom Dallas og Manchester. 

I februar 2007 fikk flyvertinnen Lisa Robertson sparken fra flyselskapet Quantas etter at hun hadde sex med skuespiller Ralph Fiennes på toalettet på business class på flyet mellom Darwin og Mumbai tre uker tidligere.
Først nektet hun på det hele, men i et senere avisintervju bekreftet hun hva hun hadde gjort med passasjeren fra sete 2A...

Jeg tror du vil like disse også: