THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Slik lager du din perfekte Oslo-opplevelse på 1-2-3

Nå kan du få din egen personlige reiseguide

Synes du det er kjekt å få sin egen personlige Oslo-guide? Foto: Odd Roar Lange

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): Reisenettsider bugner av tips til gode opplevelser, fine øyeblikk og aktuelle attraksjoner du bør se og oppleve. Men noen ganger kan det være komplisert å sette sammen en egen tur.
Nå går Oslo nye veier for å hjelpe både fastboende og tilreisende.

Visit Oslo har inngått samarbeid med sveitsiske The Trip Boutique for å gi byens innbyggere og besøkende mulighet til å lage sin egen personlige guide til Oslo - helt gratis.

Slik lager du din personlige Oslo-guide

Gå til Thetripboutique.co og svar på spørsmålene som kartlegger blant annet hva du liker å se, gjøre og spise når du er på reise, når og hvor lenge du planlegger å besøke Oslo. Samt hvilke type overnattingssteder du foretrekker. Dette tar mindre enn fem minutter – og så vil The Trip Boutique utarbeide en liste med forslag til deg basert på dine preferanser.
Jeg har testet nettsiden, og slet med å komme meg forbi alle valgmuligheter uten å krysse av at jeg hadde med meg barn på «reisen» (noe jeg ikke har).
Husk også å krysse av for hvor viktig du mener de første valgene (aktiviteter, restauranter etc) er. Dersom du ikke krysser av på stjernene under bildene vil du ikke komme deg videre.
Jeg skulle gjerne også sett muligheter for at maskinen velger en mest mulig bærekraftig opplevelse i Oslo, Gjenbruk/ombruk, lite utslipp etc.

Gratis

The Trip Boutique er en nettbasert løsning som tar i bruk kunstig intelligens til å skreddersy tips til reiseopplevelser basert på brukernes egne interesser og preferanser. Visit Oslo har levert innholdet til Oslo-guiden som nå ligger tilgjengelig gratis i både engelsk og tysk versjon på Thetripboutique.co og via Visitoslo.com.

Derfor gjør de dette

- Vi tenker langsiktig og ønsker å teste nye, innovative løsninger som kan hjelpe oss til å møte behovene i en «post korona-verden». Vi tror morgendagens turister vil være stadig mer kvalitetsbevisste og ønske personlige og tilpassede reisetips, og nettopp derfor har vi valgt å inngå samarbeid med The Trip Boutique, sier markedssjef i Visit Oslo Anne-Signe Fagereng og fortsetter:

- Vi i Visit OSlo gleder oss til vi igjen kan ønske utenlandske tilreisende velkommen til Oslo og gi dem enkel tilgang til skreddersydde anbefalinger til alt det flotte byen vår har å tilby.
Med The Trip Boutique kan vi hjelpe våre gjester til å føle seg som lokalkjente Oslo-folk mens de er her.

See this content in the original post