THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Kjære Ego-Einar! Du kan ikke ta morgenstellet her

Viser snarvegen for deg som har dårlig tid før flyreisen

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE): Ego-Einar og Ego-Edel flyr igjen. Og de bryr seg fortsatt i liten grad om at de ikke er alene i flyet. For når Ego-Edel oppdager at Ego-Einar har lange øyenbryn så er det ingen som kan stoppe dem i en «skjønnhetsbehandling» gjennomført på sete 9A og 9B.

Stol-leken

Ego-Einar har tatt plass ved vinduet, mens Ego-Edel for en gangs skyld tar plass på midtsetet uten å lage noe ekstra styr. Vanligvis prøver de å få bytte plass med andre i flyet.
Ego-Einar sparer nemlig gjerne noen kroner på å droppe setereservasjon. Og lager heller litt styr for å få andre til å bytte sete med andre. Slik at han og Ego-Edel får sitte sammen. Aller helst med et ledig sete mellom seg, slik at det blir god plass il alt for mye håndbagasje. Ego-Edel har gjerne et midtsete helt bakerst i flyet hun vil bytte mot vindusplass lengre frem i flyet, eller helst: ved nødutgangen.

Nappe, nappe

Men denne gangen slår de seg til ro. Det har sin forklaring. For Ego-Edel finner raskt frem en liten pinsett. Og uten blygsel setter hun i gang med å nappe øyebryn fra sin kjære. Jeg vet ikke om han ble noe penere av den grunn. Jeg måtte nemlig snu meg bort...

Og akkurat når du trodde at du hadde sett mer enn nok, så er det tid for litt tånegleklipping. Visste du at flysetene har perfekt utforming for å trekke en fot opp i setet og deretter utføre tånegleklipping? Ikke jeg, heller. Men etter å ha sett Ego-Einar i fri utfoldelse så kan jeg bekrefte at det går helt fint - dersom du gjør som Ego-Einar, og gir blaffen i medpassasjerer.
Jeg orker ikke tenke på hvor han gjorde av restene.

Hvor mye er det egentlig plass til i veska?

Men Ego-Edel er ikke helt uten omtanke for andre rundt seg. Hun byr - når det passer seg slik - på en musikalsk godbit. 
I den medbrakte, altfor store, håndbagasjen har Ego-Edel: Strikketøy, en vannflaske, headset, en hårbørste, lommebok, en sminkepung, boardingkortet, mange kvitteringer, mobiltelefon (Iphone med glossy perlebesatt cover), en mobillader av ukjent merke med nesten ødelagt ledning og en ekstra genser.
Hvordan jeg vet dette? 
Fordi Ego-Edel må ta ut alt dette, spør om jeg kan holde litt av det så lenge.., mens hun jakter på det nederste i posen og henter opp (her bør det komme en trommevirvel...): En blokkfløyte!

Musikalske unoter

Hvem i heiteste var det som fant ut at norske skoleelever skulle bli glad i musikk via en blokkfløyte???
Vel, Ego-Edel har åpenbart ikke øvd så mye. Ikke da hun gikk på skolen, og ikke etterpå heller.
Men blokkfløyetkonsert inne i flyet. Dét mener hun åpenbart er en god idé. Det lyder like grusomt i flyet som jeg skoleavslutning i gymsalen og 2.klassingene skulle prøve seg på en samstemt Lisa-gikk-til-skolen. 
Det er i dette øyeblikket jeg begynner å fundere om Ego-Edel er helt smellgod.
Jeg vet dessverre ikke svaret.
Men jeg vet at Ego-Einar og Ego-Edel flyr igjen. Og at jeg kommer til å se og høre mer til dem også i fremtiden. 

Følg Ego-Einar på reisen

See this content in the original post