THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Derfor skal du spise ute i påska

Det er enklere enn du tror. Lag din egen utemat.

Ta med pannekakerøre på en flaske. Så enkelt, så godt. Foto: Odd Roar Lange

Gjennom hele påska skal jeg presentere noe enkle retter for deg som vi på tur i påska. På rbnett.no vil du hver morgen finne en enkel oppskrift på turmat som garantert gjør turen din enda litt bedre. Dette er mat du kan lage på terrassen hjemme, i hytteveggen, i fjæra eller på fjellet.

Pass på dersom du velger å tenne bål. Det kan være skogbrannfare noen steder - og strengt tatt er det forbudt å gjøre opp åpen ild i skog og mark i perioden 15. april til 15. september...

Men dersom du er varsom så er jeg skråsikker på at du blir tilgitt.

Her er dagens uterett: pannekaker med noe ekstra godt i.

I morgen kommer jeg med en helt ny rett. Følg med på rbnett.no gjennom hele påsken. Foto: Odd Roar Lange