Vinn tur til København og European Song Contest

y24a4743.jpg

Danskene er klare for musikkfest. Og gir bort tur til noen som kan mye om "MGP".

Dra til København - og finn en av de trivelige kafeene. Som denne: Pate Pate. Foto: Odd Roar Lange

Det heter riktignok ikke Melodi Grand Prix lengre. Men det er dèt musikk-konkurransen er best kjent for her hjemme. European Song Contest skal kåre en ny vinner i Kongens By. Og dersom du kan mye om tidligere vinnere og melodier, og befinner deg i Oslo torsdag kveld, da kan det hele ende med en tur til Danmark til helgen.

Her er invitasjonen fra Visit Denmark:

Du har kanskje ikke kjøpt billett til lørdagens finaleshow, men ESC-stemningen finner du ikke bare på Refshaleøen i København. Du finner den i metroen på Kongens Nytorv, på Emmelie de Forest sine yndlingssteder i Kongens By, og ikke minst på "Elsker" i Oslo der vi arrangerer ESC-konkurranse og kårer to vinnere som får billetter, opphold og reise til Eurovision-finalen i København på lørdag. Er ikke dette nok, så kan du stjele hele showet og gifte deg på selveste finaledagen i København.

VisitDenmark arrangerer ESC-party på Elsker i Oslo, torsdag 8. mai

For alle som har god kontakt med sin indre ESC- gudinne (og det er en god del av oss), inviterer vi til Eurovision-fest på Elsker i Oslo. Ta frem fjærboaen, puss sølvskoene og tupér håret. Fra klokken 19:00 skrur drag artist og konferansier Terje Schrøder stemningen opp i taket med god hjelp fra bandet Voi Voi, og DJ'en sørger for at gode gamle Melodi Grand Prix-slagere spiller hele natten gjennom.  

Vinn weekendopphold og billetter til ESC-finalen i København

VisitDenmark er med og arrangerer ESC-quiz på Elsker på torsdag kveld klokken 19:00. Dette er din sjanse til endelig å få bruk for den lange listen med ESC-vinnere som du har pugget gjennom årene.  Vinnerne av quizen flyr nemlig ned til København fredag kveld, og får to billetter til ESC-finalen på lørdag. Dere bor på fem-stjerners Hilton Copenhagen Airport Hotel, hvor dere også har eksklusiv tilgang på spa, spiser en tre-retters middag, og kan varme opp til festen på Eurovision Island lørdag kveld.

Mer info om arrangement her: https://www.facebook.com/events/1475976182635396/