Vinn tur til København og European Song Contest

Vinn tur til København og European Song Contest

y24a4743.jpg

Danskene er klare for musikkfest. Og gir bort tur til noen som kan mye om "MGP".

Dra til København - og finn en av de trivelige kafeene. Som denne: Pate Pate. Foto: Odd Roar Lange

Det heter riktignok ikke Melodi Grand Prix lengre. Men det er dèt musikk-konkurransen er best kjent for her hjemme. European Song Contest skal kåre en ny vinner i Kongens By. Og dersom du kan mye om tidligere vinnere og melodier, og befinner deg i Oslo torsdag kveld, da kan det hele ende med en tur til Danmark til helgen.

Her er invitasjonen fra Visit Denmark:

Du har kanskje ikke kjøpt billett til lørdagens finaleshow, men ESC-stemningen finner du ikke bare på Refshaleøen i København. Du finner den i metroen på Kongens Nytorv, på Emmelie de Forest sine yndlingssteder i Kongens By, og ikke minst på "Elsker" i Oslo der vi arrangerer ESC-konkurranse og kårer to vinnere som får billetter, opphold og reise til Eurovision-finalen i København på lørdag. Er ikke dette nok, så kan du stjele hele showet og gifte deg på selveste finaledagen i København.

VisitDenmark arrangerer ESC-party på Elsker i Oslo, torsdag 8. mai

For alle som har god kontakt med sin indre ESC- gudinne (og det er en god del av oss), inviterer vi til Eurovision-fest på Elsker i Oslo. Ta frem fjærboaen, puss sølvskoene og tupér håret. Fra klokken 19:00 skrur drag artist og konferansier Terje Schrøder stemningen opp i taket med god hjelp fra bandet Voi Voi, og DJ'en sørger for at gode gamle Melodi Grand Prix-slagere spiller hele natten gjennom.  

Vinn weekendopphold og billetter til ESC-finalen i København

VisitDenmark er med og arrangerer ESC-quiz på Elsker på torsdag kveld klokken 19:00. Dette er din sjanse til endelig å få bruk for den lange listen med ESC-vinnere som du har pugget gjennom årene.  Vinnerne av quizen flyr nemlig ned til København fredag kveld, og får to billetter til ESC-finalen på lørdag. Dere bor på fem-stjerners Hilton Copenhagen Airport Hotel, hvor dere også har eksklusiv tilgang på spa, spiser en tre-retters middag, og kan varme opp til festen på Eurovision Island lørdag kveld.

Mer info om arrangement her: https://www.facebook.com/events/1475976182635396/

Slik får du bartenderen forbanna

Slik får du bartenderen forbanna

Sånn flaks vil jeg også ha

Sånn flaks vil jeg også ha