Dette kan redde deg hvis du glemmer passet ditt

Dette kan redde deg hvis du glemmer passet ditt

Her er nettsiden som er redningen når panikken tar deg på reisen.

Vet du hvordan du sparer - eller tjener - penger på å reise?                 Foto: Odd Roar Lange

Du har kanskje kjent følelsen: Du har nettopp ankommet Oslo, Bergen eller Trondheim og skal videre til utlandet neste dag. Og: oppdager at passet ligger igjen hjemme. Hva gjør du?

Prøv Nimber

Denne nettsiden kan være redningen. Også for deg som oppdaget feilen så sent som ved gaten og allikevel tar sjansen på å dra til et europeisk land ved hjelp av annen ID, som førerkort eller tilsvarende.
Istedet for å bruke hele oppholdet i utlandet til å grue deg til hjemreisen så er det supert å få passet ettersendt. Eller husnøkler, viktige medisiner, mobiltelefonen din eller andre ting du trenger og som ligger igjen på kjøkkenet hjemme.

Hva er Nimber

Nimber er en sosial leveringstjeneste der du kan få hjelp til å sende ting som skal fraktes. Du legger inn opplysninger om hva som skal sendes, hvor det skal hentes og hvor det skal leveres, og så er det bringere som melder seg til tjeneste. Du kan raskt lage deg en brukerprofil via Facebook eller manuelt, og så legger du inn et kredittkort som brukes til betaling - eller innskudd.
Jo mer bynært avsendersted og leveringssted er, jo enklere er det selvsagt å få rask respons. Den som bringer varen din får betalt, men betalingen holdes tilbake helt til varen er levert til deg. Jeg ville neppe sendt kronjuvelene på denne måten, men andre ting som haster kan være perfekt.

Du kan tjene penger

 Dersom du vil være en bringer kan du både hjelpe noen andre, tjene noen kroner og hjelper miljøet. Hvis du allikevel skal kjøre mellom Bergen og Oslo og har plass i bilen så kan du sjekke om det er noen som vil ha fraktet noen varer over fjellet - og kanskje vil inntektene dekke alle transportutgiftene dine.

Reddet passet

Senest i forrige uke ble et gjenglemt pass transportert gjennom Nimber fra Trondheim til Oslo, og dette skal ha skjedd en rekke ganger det siste året.

Av andre gjenstander som har blitt fraktet med Nimber er gjenglemt mobil fra Gjøvik til Oslo, vaksine levert over natten fra Sandvika til Bergen, en pose med julegaver fra Geilo til Oslo, noen kasser med øl fra mikrobryggeri i Horten til Steinkjer, kasser med vin fra Oslo til Lillesand, kattunger fra Ålesund til Oslo og småkaker(!) fra Bergen til Kristiansund!

Dersom du har erfaring ved Nimber vil jeg gjerne høre fra deg. Skriv gjerne i kommentarfeltet.

Fikk du med deg denne: 

  

Så lett redder du mobilladeren din med en penn

Så lett redder du mobilladeren din med en penn

Nå kan drømmereisen din bli oppfylt - helt gratis

Nå kan drømmereisen din bli oppfylt - helt gratis