Slik kan Facebook Messenger være reisebyrået ditt

Slik kan Facebook Messenger være reisebyrået ditt

Så enkelt kan du få hjelp til å finne det billigste hotellrommet.

Slik er forsiden av nettsiden.                                                     Foto: Skjermdump

Facebook kan brukes til så mye. Men visste du at Facebook Messenger kan brukes til å finne rimelige hotell - og at de bestiller for deg?
Nå bruker vi vanligvis Messenger til å sende beskjeder til, eller å ha små samtaler med venner og familie. Dersom du vil ha hjelp i jakten på hotellrom kan du bruke SnapTravel.

Det var Conde Nast Traveler som først omtalte nettsiden.
Det finnes ingen app for SnapTravel ennå. Men du finner dem via Facebook eller Messenger.
Jeg har testet den og det fungerer utmerket. De fant hotellpriser langt under det jeg selv klarte.

Enda jeg er ganske god til akkurat dét...

Jeg fikk raskt kontakt med personen hos SnapTravel som spurte hva de kunne hjelpe med. For testens skyld la jeg inn forespørsel om hotell i Roma den siste helgen i august. Deretter svarte jeg på hva som var mitt døgnbudsjett, om jeg hadde noen spesielle ønsker og om det er fritids- eller yrkesreise. Så fikk SnapTravel litt tid på seg til å finne alternative rom til meg.

Dette er rett og slett like enkelt som å bruke et reisebyrå (hvor du husker hvordan du brukte et reisebyrå). Kanskje litt bedre, om jeg skal være ærlig. Når SnapTravel har funnet et hotell som kan være aktualet så sender de deg både bilder (og gjerne film) som gir deg informasjon. Før de - om du ønsker - gjennomfører selve bestillingen for deg. Alt skjer via Messenger. Så enkelt - så bra.

Dette er så bra at jeg håper at tilbudet også utvides til leiebiler i utlandet, de billigste flyreisene, båtreiser og restauranter.

Se hvor enkelt det er:
 

Fikk du med deg disse?

Charterselskap sender live fra Tyrkia

Charterselskap sender live fra Tyrkia

Nå er flyselskapene endelig på Tripadvisor

Nå er flyselskapene endelig på Tripadvisor