Libratone Too er et perfekt reisefølge med god lyd

Libratone Too er et perfekt reisefølge med god lyd

Den er på størrelse med en halvliter Imsdal. Lyden er som en kasse med god vin. 

Jeg har testet mange trådløse høyttalere for reisebruk de siste årene. Og jeg er imponert over hvor bra lyd man faktisk kan få i små høyttalere til under 2500 kroner. 
Produsentene kjemper om kundene som vil ha gode høyttaler med trådløs musikkoverføring fra sine mobiltelefoner. Og kampen om å være best er hard.  

Ny toppmodell

I sommer lanserte danske Libratone sin nye modell Too. Den er på størrelse med en slank halvliters flaske, her touchpanel istedet for tradisjonelle knapper, er sprutsikker (ikke fullstendig vanntett, med andre ord) og har god batterikapasitet.

Den skal kunne holde 12 timer med moderat volumstyrke. Jeg testet den i 10 timer, og ved å bruke libratone-appen kunne jeg se at det fortsatt var bra med strøm igjen før den trengte lading.
Du kan gjerne strømme musikk fra for eksempel Tidal eller Spotify uten å bruke appen, men jeg fant den nyttig og elegant, og bruker den gjerne.

Vi har testet den både inne og ute, og en liten ulempe for den lyse utgaven er at den fort blir noe flekket og skitten av å bli brukt utendørs. Men, den kan vaskes med en våt klut.

Den gjør det også mulig å koble to Too-høyttalere sammen, men siden jeg bare har én fikk jeg ikke testet denne funksjonen.

Du kan bruke aux-kabel eller koble til via bluetooth. Og lades med USB-C-kabel. Ledning, men ikke lader, følger med.

Høyttaleren gir en svært ren og fin lyd både i diskant-, mellomtone og bassområdet. 
Dette er kanskje det beste kjøpet du kan gjøre på en bærbar høyttaler i dette segmentet akkurat nå. 

Veiledende pris er kr 1399.-

Fikk du med deg disse?

Nå gir Google Trips deg din neste ferie

Nå gir Google Trips deg din neste ferie

MRexit - når de har mer enn nok med seg selv

MRexit - når de har mer enn nok med seg selv