Populær restaurant i Bergen inviterer til nytt uteliv

Populær restaurant i Bergen inviterer til nytt uteliv

Nå skal 26 North Restaurant servere utemat og -drikke.

(Odd Roar Lange): I fjor åpnet 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen. Nå åpner restauranten også uteservering med Bergens kanskje beste beliggenhet.

I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North Restaurant & Social Club i Bergen en suksess da den åpnet i august i fjor. Siden oppstarten har restauranten klatret over 170 plasser på TripAdvisor og mottatt strålende anmeldelser både for maten og servicen.

Det beste fra Norden

 -Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker kun de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene fordi vi vil at gjestene skal få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby, forteller Rune Fristad, restaurantsjef ved 26 North Restaurant & SocialClub i Bergen i en pressemelding.

26 North Restaurant & Social Club ligger helt ytterst på Bryggen med det som trolig er byens beste beliggenhet. Her får gjestene servert moderne, nordiske tradisjonsretter i uhøytidelige omgivelser. Med stort fokus på lokale råvarer og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser går 26 North Restaurant & Social Club en travel sommer i møte. Nå åpner også en egen uteservering med plass til 150 gjester.

 Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som «Vårrull av norsk krabbe», «Vafler med norsk spekeskinke og geitost», Torsketunge fra Lofoten, gjestefavoritten «26 North Burger» og selvfølgelig Dagens spesial.

Dagens spesial

- Som navnet antyder, så lager vi Dagens spesial med de aller beste råvarene tilgjengelig den dagen. ”Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter, har også blitt veldig populært fordi gjestene kan dele matopplevelsene og få flere smaker i samme rett, forteller restaurantsjefen. 

Lover uforglemmelige opplevelser

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Milla Boutique står bak redesignet av restauranten og baren og restaurantsjefen mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er grunnen til at restauranten har blitt så populær.

 - Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept. Nå gleder vi oss til å invitere hotellgjester og hele Bergen til uteserveringen vår, sier kjøkkensjefen.   

26 North Restaurant & Social Club åpne hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17. august 2016. Uteserveringen åpner i april 2017. Se mer informasjon på www.26north.no

Sjekk ut denne tur-appen - Turistforeningen vil ha deg med ut

Sjekk ut denne tur-appen - Turistforeningen vil ha deg med ut

Her er nettsiden som avslører Reiselivs-Norge

Her er nettsiden som avslører Reiselivs-Norge