Nå kan du dele en person - via Airbnb

Nå kan du dele en person - via Airbnb

Trodde du airbnb bare formidlet rom og senger? Glem det

                                                                                             Foto: Visit Sweden/Airbnb

(Odd Roar Lange): En gang i tiden, for lenge siden (altså tre-fire år) kunne du via IT-giganten Amazon.com kun kjøpe bøker. Den tiden er for lengst forbi. Nå kan du kjøpe sko, klær, el-artikler g mye mer. 
På samme måte er boligformidleren Airbnb i ferd med å utvide repertoaret. Du kan fortsatt leie, en seng, et rom, en hel leilighet eller hus og hytte via Airbnb. Jeg har testet det flere ganger og er veldig fornøyd.

Det er billig, effektivt og personlig. Annerledes enn hotell og annerledes enn å bo hjemme hos noen du kjenner, som igjen vil føre til at det er høflig å tilbringe en del av tiden sammen med vertskapet.

Nå er Airbnb i full gang med å utvikle nye og inntektsbringende forretningsområder. Som blant annet innbefatter salg av flybilletter. Og ikke minst utleie av opplevelser og personer!

Søker du på hjemmesiden så finner du hjem i 191 ulike land til leie. Men du kan også leie opplevelser. Du kan leie sykkelguide, bli med på fotokurs eller surfekurs - for å nevne bare en bitteliten del. Eller hva med å leie en kvartett som spiller musikk mens du nyter en italiensk middag og solnedgang.  Skal du til Barcelona så kan du være med Matthieu på autentisk tapas med inntil 12 venner. 

Gjør deg klar

Opplevelsestilbudet er nå under uttesting i noen utvalgte land. Men i en tid der gode opplevelser sammen med andre er høyt verdsatt og ettertraktet så vil dette garantert bli en suksess.

Sjekk også hva du kan gjøre på utvalgte steder i Airbnb-systemet. Visste du forresten av Visit Sweden, det nasjonale turistbyrået, har inngått partnerskap med Airbnb?

Airbnb startet opp i 2008. Til nå har formidling og utleie av private boliger og rom vært hovedfokuset. Men Airbnb er bare så vidt i gang. Gjør deg klar til en ny fremtid med Airbnb. Vi har bare sett starten...
 

Slik får jeg alltid det beste hotellrommet

Slik får jeg alltid det beste hotellrommet

Bak denne brune døra i Oslo ligger en skjult bar-perle

Bak denne brune døra i Oslo ligger en skjult bar-perle