Ekstrautstyret som redder hotelloppholdet

Ekstrautstyret som redder hotelloppholdet

bilde-kopi.jpg

Jeg har alltid med en liten pose ekstrautstyr på hotell. Her er fem triks som gjør din reise bedre.

På taket av Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Foto: Jakob Lange

1) Bare innrøm det. Det er skikkelig irriterende å ikke ha et ekstra strømuttak ved siden av sengen. For du vil gjerne lade telefonen samtidig som du kan ha leselampen på. En kort skjøteledning med to eller tre ekstra uttak redder situasjonen.

2) Et gammelt plastkort/medlemskort. Dette setter jeg i holderen der du må ha et plastkort for å få strømmen på rommet til å virke. Hotellet vil at du skal bruke hotellromkortet. Jeg bruker et gammelt hotell-kort. Ingen problem om jeg glemmer det igjen ved utsjekk. Og fordelen er at rommet har strøm hele tiden - slik at jeg kan lade kamerabatterier, ipad etc selv om jeg ikke er på rommet.

Kviknes hotel i Balestrand. Foto: Odd Roar Lange

3) En ekstra plastposte til brukt undertøy. Det har aldri vært feil å ha en slik i kofferten. For det er slett ikke alle hotell som har en slik en liggende på rommet.

4) Jeg har en kompis som var på et hotell da det brøt ut brann. "- Jeg hadde ikke sjekket hvor nødutgangen var. Og jeg hadde ingen lommelykt. Det var helkrise". Jeg har aldri opplevd hotellbrann. Men jeg har lært av hans erfaring. Jeg sjekker alltid hvor nødutgangene er. Og jeg har en liten lommelykt. Lov meg at du gjør det samme!

5) Ekstra batteri til telefonen. Du kan være sikker på å gå tom for strøm når du minst ønsker det. Ta med et fullt oppladet ekstra batteri. Du kommer aldri til å angre.

God tur til ditt neste hotellopphold. Foto: Odd Roar Lange

 

 

Vil du ha luksushotell -  eller gode historier?

Vil du ha luksushotell - eller gode historier?

Norsk hostell på verdenstoppen

Norsk hostell på verdenstoppen