Selvsagt kan du bestille egen butler på Oslo lufthavn

Slik får du slutt på køer og trøbbel på flyplassen

(ODD ROAR LANGE): Er du lei av å stå i kø på flyplassen, eller å måtte sjekke inn bagasjen din selv? Eller kanskje du har drømt om din egen serviceperson som hjelper deg til en enklere flyreise? Da bør du vite at det absolutt er innen rekkevidde - hvis du fly via Oslo lufthavn.
Tjenesten «Meet & Greet» kan bestilles for å få hjelp når du reiser via Oslo lufthavn. Tilbudet passer for den som ønsker eller har behov for personlig service ved avgang, ankomst eller mellomlanding.

Bestilles på nett

Tjenesten bestilles via denne nettsiden og er et tiltak for å hjelpe til å gjøre opplevelsen av flyplassen så behagelig som mulig. Tilbudet går ut på at man blir møtt av en som hjelper og følger deg gjennom flyplassen.
Tjenestene koster dette:
Innsjekk: kr 550,-
Avgang: kr 750,-
Ankomst: kr 750,-
Transfer-service: kr 950,-

Uansett om du skal reise, ankommer eller skal via transfer vil du bli møtt på avtalt sted, og få hjelp til f.eks innsjekking og avlevering av bagasje. Deretter blir du trygt loset til flyet eller annet ønsket sted. Har du bagasje vil du selvfølgelig få hjelp med denne også, skriver Avinor på sine nettsider.
Det er også mulighet for bistand ved innsjekking for grupper.

Porterservice

Trenger du hjelp med bagasjen? Da kan flyplassens åorterservice hjelper deg med bagasjen din til/fra parkeringshus, nærliggende hoteller, tog, buss, taxi og til innsjekking i terminalen. Tjenesten må bestilles senest 72 timer før du skal reise.

Prislisten er slik:
Oppmøte 180,-
Per kolli* 74,-
* Minimum 4 kolli

Følger du Thetravelinspector på Instagram?