Vil lage nye rundturer på Helgelandskysten

Naturlige Helgeland bytter navn. Og her er det nye navnet

Nå kan du bli med på nye turer langs Helgelandskysten. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Interessen for å besøke Helgeland øker. Og for å være i forkant av utviklingen endrer nå reiselivsaktøren Naturlige Helgeland navn.  - Det er slett ingen aprilspøk at vi fra 1. april endrer navn til Hi North, sier gründer og daglig leder Merethe Kvandal.

Nytt på nett

- Vi skal fortsatt skape uforglemmelige øyeblikk og fantastiske opplevelser. Men navnet er starten på en kursendring. Vi skal også bli mer internasjonale. Våre besøkende skal via en splitter ny nettside både enkelt og greit booke og bestille sin neste opplevelse langs Helgeland, forteller Merethe.

Hun opplever en stadig økende interesse for Helgeland. Etter gjenåpningen av samfunnet, har det vært enorm interesse fra besøkende. Fra både inn- og utland.

- Vår nye visjon er: Hi Now, Hi Future! Den viser til fokuszet på opplevelsene og øyeblikkene vi leveren, men også om lokalbefolkningen, ulike aktører, samarbeidspartnere og naturen. Samtidig ser den fremover på smarte løsninger som har stort fokus på både miljø og den sosiale og økonomiske utviklingen selskapet vil gi, forteller nyansatt markedssjef Charlotte Elsbak.

Nye pakketurer på Helgelandskysten

I samarbeid med kommunikasjonsbyrået Riktig Spor i Bodø, er det skapt ny kommunikasjonsstrategi, navn og nettside med nye pakker og rundreiser mellom Trondheim i sør og Bodø i Nord.
Det vil lanseres en unik rund-tur: «Crossing the arctic circle» som ikke bare vil ta gjestene med på en spektakulær runde rundt Polarsirkelen til land og vanns, men også ha stort fokus på bærekraft, forteller de i e pressemelding.

- Denne reisen vil være bestillingsbar på nettsiden, og kunden kan selv velge ut ekstra aktiviteter og oppgraderinger. I tiden fremover vil det dukke opp enda flere pakker og rund-reiser og det ses frem imot å etablere nye og gode samarbeid i området, sier Charlotte.

OM ODD ROAR LANGE:

Odd Roar Lange er kjent som The Travel Inspector, norsk reiselivsekspert og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.

Odd Roar er også fast bidragsyter med reisereportasjer og reisetips på nettsiden Din Side som er en del av Dagbladet/Aller Media.