Bytter egyptiske pyramider med norske fjell

Når utenlandsferien droppes, er Hemsedal et godt alternativ

Fauso skysstasjon i Hemsedal

Fauso skysstasjon i Hemsedal

(ODD ROAR LANGE): Fra å være en godt kjent vinterdestinasjon har Hemsedal stadig satset mer på sommerturisme. Her finner du alle type aktiviteter for barn og voksne og selvfølgelig en umiddelbar nærhet til ubegrensede naturopplevelser. Og nå endrer pakkereisearrangøren Amisol fokus fra å sende norske gjester til land som Jordan og Egypt og til heller å tilby dem opplevelser i norske Hemsedal.
Utenlandsmarkedet forsvant over natten og da startet charterarrangøren med å finne gode alternativ i Norge. Og nå er noen av turene klare.

Det beste av Fjell-Norge

- I sommer skal det være Norgesferie, og Amisol slår et slag for Hemsedal. Vi satser på en aktiv ferie for alle som er glad i naturopplevelser. Dessuten er det få som tenker på at man er kun en drøy times biltur fra Aurlandsdalen og det ypperste av våre Vestlandsfjorder, sier Gunder Moe, daglig leder i Amisol Travel

hemseda_2_1400x450.jpg

Hemsedal har mange gode fiskeelver og ubegrensede turmuligheter. Du kan også delta på mountain carting, via ferrata, elvesnorkling med mer. Her finner du også en egen klatrepark.
Overnattingssstedene er fortrinnsvis familievennlige leiligheter samt velkjente Hemsedal hotell.

fiske.jpg

Økologiske ferie

-Jeg tror vi har lykkes godt i å sette sammen et tilbud av bosteder som vil passe for mange. Og ikke minst er vi stolte over å kunne tilby økologisk gårdsferie på Fausko Skysstasjon hvor du bor og lever i et tradisjonsrikt miljø. Her sitter historien i veggene og løst i munnen og fela til verten, Knut Fasko, avslutter Gunder Moe.

Les mer om:

Aktiviteter i Hemsedal
Økologisk gårdsferie
Vestlandstips
Bosteder og priser