-Ektepar hadde høylytt sex - ble kastet av cruiseskipet

Greit å vite hvis du snart skal på cruiseferie …

Cruiseskipet Mein Schiff 5 har besøkt en rekke norske havner. Men hendelsen på Barbados i april hører trolig til sjeldenhetene. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Paret var så vidt i gang med en 14 dagers drømmeferie på cruiseskip da turen fikk en brå slutt. Dette forteller Renate F og ektemannen Volker til reisemagasinet Reise Reporter. For etter bare én dag ble paret bedt om å forlate skipet. Noe de gjorde sterkt motvillig.
Hendelsen skjedde i april i år, men ble kjent først etter at det tyske ekteparet går til søksmål mot reiseselskapet TUI Cruise som eier skipet Mein Schiff 5. Paret krever nå 15000 Euro i erstatning.

Forlatt på Barbados

Skipet var på seilas fra Barbados da episoden skulle ha inntruffet. Paret hadde først sex på lugaren, før Renate F. gikk ut på verandaen for en sigarett, mens Volker tok seg en dusj.
Like etter banket det på lugardøra og en manager og sikkerhetspersonell ba paret bli med til et møte med ledelsen på skipet.
Renate F ønsker ikke å gå i detaljer for hvordan ekteparets aktivitet kan ha blitt så høylytt. Men presiserer overfor det tyske reisemagasinet at begge parter var frivillig med, og at ingen ble skadet og ingen ting ble skadd. Renate påpeker også at det ikke var røykeforbud på verandaen.
I følge paret skal de ha blitt etterlatt til seg selv på havna i Barbados, og måtte komme seg hjem til Tyskland på egenhånd.

Sikkerhetshendelse

Sikkerhetspersonellet på skipet skal ha fortalt paret at det var kapteinen som hadde bedt dem om å forlate Mein Schiff.
-På grunn av en sikkerhetsrelatert hendelse, har vi benyttet oss av skipet rett og bedt gjestene forlate skipet. Dette ble gjort for å beskytte gjestene selv og andre medreisende, sier cruiserederiets talsmann til det tyske reisemagasinet.

Følg Thetravelinspector på Instagram