Norwegianflyet var en ekkel bakteriebombe

Og slik så det ut når passasjerene kommer om bord

Gammel skitt og bakeriebomber tar i mot passasjerene på denne Norwegianmaskinen.
Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Velkommen om bord på Norwegians rute 3888 Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Kastrup Lufthavn København med avgang klokka 09.05. Men vennligst ikke tenk så mye på renholdet inne i flyet. For det har vi ikke tenkt så mye på. 

Slik kunne gjerne kabinpersonalet på morgenflyet til København i dag morges tatt i mot et nesten fullsatt fly.
En tikkende bakteriebombe som øyeblikkelig gjorde et hvert kjøp av mat og drikke fullstendig uaktuelt. Dette er gammel skitt som har samlet seg opp over tid.

Gammel smuss, matrester og skitt samles i flyet. Slikt må rengjøres bedre enn dette.
Foto: Odd Roar Lange

Detaljene

Det sies at suksess handler om detaljene. Det gjelder åpenbart ikke detaljene når det gjelder renhold. La gå at det kan svikte litt fra tid til annen av ulike grunner. Litt «fersk skitt i krokene« kan vi leve med. Men gammel dritt som har samlet seg opp over tid? Det er ikke bra. Det er ikke en gang i nærheten av bra. 
Ingen som jobber om bord i et fly ønsker det slik hjemme hos seg selv. Ikke passasjerene heller,

Og dette er ikke første gang vi som passasjerer oppdager Norwegianfly full av inngrodd dritt.

DETTE SYNET MØTTE PASSASJERENE HOS NORWEGIAN

Dette er synes som møtte flypassasjer Kristine Brunmark da hun skulle fly med Norwegians DY 8439 fra Barcelona til Oslo lufthavn Gardermoen mandag formiddag. - Setet på Norwegian-flyet sprikte. Der lå mengder av inngrodd møkk og matrester. Jeg ba om ny plass, men oppdaget at det var like ubegripelig grisete under alle.

For både på gulvet, i setene og i seteryggen foran passasjerene er gammel «fornøyelse» samlet. Dette skal det ikke være noen problemer å fjerne med gode renholdsrutiner. Og når renhold settes ut til eksterne selskaper er det Norwegians plikt å søke for rutiner som avdekker avvik.
Så er det bare å håpe at det ikke slurves like mye med sikkerheten som med renholdet.
Saken oppdateres.