Ilse Jacobsen - fra gummistøvler til spa

Går det an å kombinere gummistøvler, kurbad og spa? Ja. I Danmark.

Nå kan du snart ta av deg de lekre gummistøvlene og regnfrakken og besøke Ilse Jacobsens eget spa i fiskerlandsbyen Hornbæk, en drøy halvtime fra København.

Spaet får utsikt mot de hvite sandstrendene, midt i den lille, ekslusive fiskerlandsbyen på Nordsjællands kystlinje hvor Jacobsen ble født og fortsatt bor. Hornbæk har drøyt 3000 innbyggere på vinterstid. Men antalle mangedobles om sommeren.

I tillegg til alle de «dejlige» fasiliteter og behandlinger man forventer på et spa, tilbyr Ilse Jacobsen også fysioterapi, personlige trenere, og ernæringseksperter, skriver VisitDenmark i en pressemelding.

Meningen er at spaet skal være et sted for hele kroppen, både innvendig og utenpå. Derfor kan du også forvente sunne retter i spaets restaurant, laget av gode og lokale råvarer fra det nordiske kjøkken.

Veien dit Kurbadet by Ilse Jacobsen åpnet 11. november 2013, og er åpent hver dag fra 07:00-21:00. ILSE JACOBSEN HORNBÆK,

Holmenevej 31, 3140 Ålsgårde, Denmark mail@ilsejacobsen.dk, phone +45 4970 4176, fax +45 4970 3176

Her finner du oversikten over butikker som selger Ilse Jacobsen-produkter i Norden.