Kan disse blå dørene skjule en god restaurant i København?

KØBENHAVN: To gamle blå lagerdører, en hvit vegg uten noe som minner om en restaurant. Det er her du skal gå inn! For bak de blå dørene finner du virkelig en veldig spennende og veldig god restaurant, Paté Paté.

Uformelt og spennende. Perfekt for nordmenn på storbyferie i Danmark. En romantiske tur kan du godt legge hit. Gjerne venninneturen eller gutteturen også.

Jeg snakker om Paté Paté Slagterboderne 1, 1716 København, Telefon 39 69 55 57. Du finner stedet (se kartet under) og selvsagt på facebook

Her finner du mat fra 95 kroner og oppover til knappe 200 kroner. Og et svært rikholdig vinkart, samt øl (ikke dansk :-) ) Du kan gjerne sitte i baren for et glass drikke, men bordene er forbeholdt spisegjester.

Menyen er inspirert fra Marokko, Frankrike og Spania. Og spør gjerne etter dagens rett - og husets vintips.

Og jeg anbefaler dere å bestille litt ulike retter, slik at dere kan smake av hverandre. Dessuten er det bare ett tomannsbord på Paté Paté. Så dere blir trolig plassert på et bord sammen med andre.

- Vi gjør det fordi danskene har berøringsangst, og vi ønsker at de skal komme borti hverandre, prate med hverandre og ha det hyggelig. Her kan man snakke om maten, vinen eller om andre ting, sier innehaveren Paté Paté, Kenn Husted.

Kødbyen

Stedet ligger i de gamle Kjøtthallene (Kødbyen), som i de senere åra har vært brukt til bilverksted og flere andre bransjer. Men nå er de bevaringsverdige, og det er derfor begrenset hva som er tillatt av endring av fasader. SÅ om du tror du har kommet til et bilverksted, så stikk hodet inn og bli overrasket. Og enda en positiv ting: Paté Paté har lange åpningstider.

Mandag 09-24 Tirsdag 09-24 Onsdag 09-24 Torsdag 09-01 Fredag 09-03 Lørdag 09-03 Søndag lukket

Og skal du være sikret mat så lønner det seg å bestille bord på forhånd. Om formiddagene er stedet et populært samlingsted for bloggere, fotografer, arkitekter o.l

Prøv Paté Paté - og legg gjerne igjen din kommentar her etterpå.