Nå er jeg klar for The Hotel Inspector - på TV

Snurr film. Vi er nesten ferdige med opptakene i Torrox.
Snurr film. Vi er nesten ferdige med opptakene i Torrox.

Jeg har testet hotell mange steder. Men ingen som dette - som ender på tv.

Torsdag 28. mai er det klart for finaleprogrammet i den britiske tv-serien The Hotel Inspector. Med hotellinspektør Alex Polizzi i hovedrollen. Den 11. sesongen i den populære serien på BBC2 og Channel5 er snart over.

Og det skjer med "grand final" fra den spanske byen Torrox ved Costa del Sol. Jeg var med på den siste tv-innspillingen sammen med Polizzi, og deler min opplevelse og vurdering av Hotel La Casa. Et lite hotell, drevet av de to britiske søstrene Karen Atkinson (52) og Sarah Melton. De kjøpte et falleferdig hotell og var akkurat ferdig med oppussingen da den økonomiske bobla i Spania sprakk med et smell. Det kunne gått helt galt, og damene holdt på å gi opp før de hadde fått startet.

De kontaktet Alex Polizzi og ba om hjelp - og har fått det. Nå har de fått både britiske og norske tips. Jeg håper de lykkes.

En Travel Inspector møter en Hotel Inspector. Snart er vi sammen på tv.
En Travel Inspector møter en Hotel Inspector. Snart er vi sammen på tv.

Og: jeg kommer tilbake med en reportasje fra Hotel La Casa.

The La Casa episoden av  The Hotel Inspector sendes, 28, mai kl 22.00 på Channel 5. Parabolseere i Europavil kunne se  sendingen via kanal 105 på Skybox - eller via  Sky abonnement og HD box via Channel 5 HD, Channel 171. De legger trolig sendingen også ut på Youtube litt senere.