Nå kan du oppleve Oslo - i London

y24a2063.jpg

 Skal du til London. Da burde du lese disse gode tipsene og besøke Oslo - i England!

Klart for en dag i London. . Foto: Odd Roar Lange

Her er fire kule steder å drikke samt fire bra steder å spise det anbefales å utforske neste gang du skal besøke London.

DRIKKE:

Happiness Forgets (Hoxton)

Happiness Forgets holder til i en liten kjeller ved Hoxton Square. Baren tilbyr et smalt utvalg cocktails de har spesialisert seg på. Drinkene er derfor av høy kvalitet og blir servert av et vennlig personale. Baren er kjent blant lokalbefolkningen som en av de absolutt beste cocktailstedene i området, så hvis du planlegger å dra hit i helgen med venner kan det være lurt å bestille bord på forhånd.

Portside Parlour (Shoreditch)

Portside Parlour er innredet som en gammeldags bar for sjømenn. Den tilbyr 80 forskjellige typer rom og en cocktail-meny som er sesongbasert. Baren ligger sentralt i den hippe bydelen Shoreditch. I tillegg til drinker serverer de også en tapas- og sjømat-meny inspirert av Sør Europeisk matkultur. Koselig og kul bar.

Oslo (Hackney)

Oslo er et forholdsvis nytt utested som holder på å etablere seg som et av de mest populære i Hackney. Lokalet strekker seg over to etasjer, med bar og resturant i første og kombinert dansegulv og konsertlokale i andre etasje. Klubben har visstnok fått navnet fordi en av eierne syntes det hørtes bra ut, men markedsfører seg som et sted inspirert av Nordisk design. Førsteetasjen er koselig og moderne innredet, og i helgene spiller det mange spennende musikere og DJ’er her. Dansegulvet er alltid tettpakket i helgene.

Drink, Shop & Do  (Kings Cross)

Cafe på dagtid, bar på kveldstid. Det som er spesielt med Drink, Shop & Do er at stedet også tilbyr et bredt utvalg aktiviteter, workshops og temakvelder, og som regel er dette tilbudet gratis. Play With Clay er en favoritt, det er også Lionel Rich Tea. Perfekt for en annerledes date, eller hvis du leter etter noe gøy å gjøre med venner.

SPISE:

The Vincent rooms (Pimlico)

Personalet hos The Vincent Rooms består av studenter som er under utdannelse ved Westminster Kingsway College. Under oppsyn av profesjonelle kokker og hovmestre gjør de sitt beste for å gi deg en førsteklasses resturantopplevelse. Menyen er tilfredsstillende og prisende sjokkerende lave for denne delen av London. Service og mat er av høy kvalitet og du vil få en litt annerledes opplevelse av å spise ute.

E Pellicci (Bethnal Green)

For mange vil et besøk i England være mangelfullt uten å ha spist en tradisjonell engelsk breakfast i hvertfall en gang. Isteden for å besøke en anonym gatecafe som er identisk med tusen andre i England, sjekk ut E Pellicci. Cafeen har vært eid av samme familie siden den åpnet i 1900, og i tillegg til vennlige og effektive servitører har den en behagelig atmosfære og er innredet i klassisk art deco- stil. English breakfast er english breakfast, og hos E Pellicci får du en god opplevelse med på kjøpet.

Brixton Village Market (Brixton)

Brixton er et område i sør London som ikke er så mye besøkt av turister, men som begynner å bli veldig populært blant Londons hippe unge befolkning. Brixton Village er et innendørsmarked fullt av små resturanter, cafeer og matboder. Her finnes det noe for enhver smak, det er billig, godt og trendy på en gang. Kan bli veldig fullt i helgene, og en del av spisestedene har begrenset med sitteplasser, så kom tidlig hvis du har et bestemt sted du har lyst til å spise.

Brasserie Zédel (Piccadilly Circus)

Engelsk mat har sin sjarm, men hvis du foretrekker fransk cuisine er dette stedet for deg. Resturanten er innredet som en klassisk fransk brasserie, og tilbyr god fransk mat til rimlige priser. Enten du er ute etter beef bourguinon, snegler, eller bare følelsen av å være i Frankrike et par timer innfrir Brasserie Zédel.

bilde-4

Kilde: Det er reiseselskapet Expedia som har laget bloggen MyRealLondon. Her kan man gjesteblogge og dele sine beste tips. Jeg deler her noen av tipsene som jeg har fått tilsendt fra Kaisa Berg i MyRealLondon.