Slik skaffer du deg reiser helt gratis

Vegen til gratis storbyferie er kortere enn du hadde trodd

Skaff deg lojalitetskortene før du bestiller din neste reise.                          Foto: Odd Roar Lange   

Hvilket fordelskort skal du bruke når du reiser? Og hvor finner du dem? Her er guiden du trenger. Klikk på lenken til det flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet du ønsker kundekort eller fordelskort hos. Bestill dem i dag, så har du medlemskortet klart når du bestiller din neste reise. 

Kortreist

Ikke dra på reise uten å bruke fordelskortet. Dersom du skaffer deg betalingskort/kredittkort tilknyttet fordelskortet, og bruker dette kortet på alle kjøp - også i matbutikken - så kan du tjene bonuspoeng som kan brukes til reiser. Og du får både oppgradering og de beste hotellrommene med lojalitetskort. (Les mer om dette lenger ned)

Kortbruk på tvers

Vær klar over at lojalitetskort fra det ene selskapet kan gi deg bonuspoeng som du kan bruke hos andre. Og flybonuskort som gir deg mulighet til å samle bonuspoeng både ved hotell og leiebil. Derfor er det så sette seg inn i kortets muligheter like viktig som å skaffe seg kortet.
Vær også klar over at bonuskroner du sparer via handel med Trumfkort kan brukes til å kjøpe poeng hos Eurobonus (SAS/Widerøe). 

Tips meg gjerne i kommentarfeltet nederst om andre nyttige kort. Artikkelen oppdateres. 

Hotell

Scandic Hotels
Thon Hotels
Nordic Choice Hotels 
Best Western
First Hotels   
Club Carlson 
Hilton Hotels
Marriott Hotels
Hyatt Hotels 


Flyselskap:

SAS/Widerøe
Norwegian
KLM
Air France
Iceland Air
Finnair
Lufthansa
British Airways

Bilutleie

Avis
Hertz
Europcar
Budget

Bookingselskap

Booking.com
Hotels.com 
Expedia
Orbitz
 

Få med deg dette om bonuspoeng: