Denne måten bør du reise til Gardermoen

Men den andre vegen bør du velge noe helt annet

Skal du bruke flytoget eller NSB hvis du vil komme seg raskest - og billigst til og fra Norges hovedflyplass, Gardermoen? Svarene er kanskje ikke så åpenbare som du først skulle tro. 

Her er noen ting du bør tenke på.
Dersom du skal reise til Gardermoen - og returen skjer en annen dag - da bør du velge Flytoget. Dette, selv om Flytoget koster deg dobbelt så mye som NSB per vei. Årsaken er at Flytoget har en garantiordning som gjør at om de har skyld i at du kom for sent til flyet, ditt så sørger de for en ny flybillett til deg.
Det kan være gull verd. Du får bonuspoeng på Eurobonus hvis du registrerer Eurobonuskontoen din i Flytog-appen.

Dagsturer

Hva som med deg som kommer til Gardermoen og skal videre til Oslo. Du har ingen glede av garantien når du skal inn til hovedstaden. Tvert i mot, er det smart å velge billigste reisemåte. Og dersom du skal tilbake igjen til Gardermoen innen 24 timer kan det lønne seg å reise med NSB og å kjøpe en periodebillett for 24 timer via NSB-appen.
Den koster deg 190 kroner (envegsbillett med NSB koster 92 kroner)  og nå kan du kjøre med tog tur/retur Gardermoen-Oslo S, og i tillegg kjøre med alle ruter-busser/t-baner/trikker innenfor de 24 timene. Men nå mister du altså flytog-garantien på returen...
Skal du kjøpe enkeltbilletter via Flytoget koster det først 180 x 2 for reisene til og fra Gardermoen. Deretter 90 kroner for lokaltransporten i Oslo.

PS: Husk at du kan ha med barn gratis på flytoget, noe du må ta med i regnestykket hvis du heller velger NSB.
Det er med andre ord ikke bare ett fasitsvar for hva som er best. Men nå ser du kanskje hva som passer beste for deg.