7 hotellopplevelser som slår det meste du har prøvd

Dersom du vil overraske deg selv eller andre med noe helt spesielt

Er du klar for en helt spesiell operaopplevelse?                         Foto: Trivago/Thetravelinspector

(Odd Roar Lange): Leter du etter hotell som skiller seg ut fra de andre? Da trenger du ikke lete mer. For her er noen riktig gode tips til det helt spesielle. 

Hotellsøkesiden Trivago har listet opp noen av de mest ekstravagante, ville og unike hotellservicene som tilbys på hoteller fra forskjellige steder i verden. 

Hotellet som redder elefanter

Hotellet Antara Golden Triangle Elephant Camp & Resort i Thailand er et av hotellene som tilbyr service litt utenom det vanlig – nemlig yoga på elefanter. Det er selvfølgelig yogainstruktører på stedet som hjelper gjestene med å balansere og praktisere enkle yogaposisjoner på disse fantastiske dyrene, men en mer spektakulær yogaopplevelse skal man lete lenge etter. Golden Triangle Asian Elephants Foundation, som er eid av hotellet, tar inn misbrukte elefanter og hjelper dem med pleie og å gi de et nytt liv. 
Les mer om hotellet her.

Som James Bond

Hvis du er en eventyrer så kan dette være midt i blinken for deg! Six Senses Zighy er et femstjerners luksushotell i Oman med spektakulær havutsikt, som ligger bare 120 km fra Dubais internasjonale flyplass. På vei til hotellet kan gjester selvsagt benytte seg av taxi eller leiebil, med hvis du vil ankomme hotellet i stil av James Bond så kan deres paragliding-service passe deg. Gjester som benytter seg av denne servicen blir selvsagt hjulpet av en sertifisert guide. 
Les mer om hotellet her.

Hunder på surfekurs

Det er ikke bare menneskelige gjester som skal få benytte seg av utrolig hotellservice, men også menneskets beste venn – hunden! På Loews Coronado Bay Resort tilbys surfeopplæring til gjesters hunder på Coronado Surf Academy. Her får hunder muligheten til å lære å surfe på Stillehavets bølger, samt delta i akademiets konkurranse som har opptil 40 deltakende hunder som surfer.
Les mer om hotellet her.

Spiller på flere strenger

Er du glad i elektrisk gitar? I «rock’n’roll»? Da er Hard Rock Hotel Vallarta i Mexico perfekt for deg! Musikkglade gjester kan nemlig benytte seg av hotellets «Fender guitar room service».  Fra en meny kan gjester velge mellom 20 forskjellige elektriske gitarer som blir levert til rommet slik at man kan «jamme». Og fortvil ikke hvis du ikke er dreven på instrumentet, det tilbys nemlig også videoleksjoner på rommet og en liste over nettsider og apper som kan hjelpe deg å mestre gitarspillingen. Og det beste med denne servicen? Den er gratis! Alle gjester ved hotellet kan benytte seg av denne servicen.
Les mer om hotellet her.

En privat kveld i operaen

Er du lei av å dra på forestillinger hvor du må høre hosting og irriterende lyder fra andre i publikum? Luksushotellet Four Seasons i Praha har løsningen for deg: en privat kveld på operaen, uten andre tilskuere.
Gjennom en eksklusiv avtale mellom Four Seasons Praha og Estate Theatre så kan man ta med opptil 5 andre gjester og nyte en privat forestilling av Mozarts Don Giovanni på et av de vakreste teatrene i Europa. I tillegg til å kunne nyte teaterets interiør i all sin brakt blir gjester tatt med tilbake til hotellet i en vintage Rolls Royce.  Dette lover en VIP-følelse uten like!
Les mer om hotellet her.

En engelsk lodge

«Borte bra, men hjemme best» lyder det kjente ordtaket, men etter en natt på South Lodge Hotel i Sussex i Storbritannia kan det være at du endrer mening. Det er ikke bare en hvilken som helst putemeny som tilbys på dette hotellet. Gjester kan velge mellom «lavendel og manuka-pute» som er fylt med lammeull fra New Zealand og lavendel og manuka for å rense og pleie mens du sover. De som skal sove ved siden av en snorker kan bestille «Anti-Snoring Pillow» som er designet for å holde luftveiene åpne hele tiden, slik at den enten reduserer eller eliminerer snorkingen.
Les mer om hotellet her.

Rett til værs

Ofte når man besøker storbyer så ønsker man å kunne få et overblikk av selve byen og se hva som er rundt, og helst også få et bilde av det. Like utenfor Firenze ligger det lekre luksushotellet Belmond Villa San Michele i tro toskansk stil, og deres gjester har muligheten til å benytte seg av deres unike service om å se Firenze fra varmluftballong. Man kan i tillegg få med en profesjonell fotograf slik at man kan la selfiestangen ligge igjen på hotellet og bare nyte den utrolige utsikten.
Les mer om hotellet her

Listen er laget i samarbeide med Trivago.