Sjekkeappen for flypassasjerer som vil date

- Skal bli mindre kjedelig å fly alene, lover utviklerne.

Å fly alene er kjedelig. Men vi skal gjøre det mindre kjedelig for deg. Dette lover personene bak appen Wingman som skal lanseres for fullt om kort tid. Appen har vært i bruk i en såkalt betaversjon i en tid. Det betyr at et utvalg personer har fått testet den. Det hele omtales som luftfartens svar på Tinder.

Du skal kunne finne ut hvilke andre wingman-medlemmer som er på samme flyplass eller samme fly som deg selv. Og om dere liker hverandre på appen (matcher) så kan dere møtes og se om dere liker hverandre også i virkeligheten. Appen skal lanseres åpent i løpet av våren/sommeren.

Er dette noe for deg...?                                                            Skjermdump

Hva er en wingman?

Wingman er egentlig et begrep som er hentet fra kampfly-miljøet. Der en wingman er en annen flyger som kommer deg til unnsetning. Begrepet wingman eller wingmate brukes også i forbindelse med sosiale sammenhenger som sjekking der en venn bidrar til å hjelpe deg med å komme i kontakt med en annen person.

Jeg tror du vil like disse: