Hjelp, vil du være min guide til spaniareisen?

De beste tipsene får jeg fra lokalkjente. Det kan være fra deg.

Hvor er stedene jeg bør skrive om i Spania?          

Jeg har hatt gleden av å reise svært mange steder i verden. Og best av alt: jeg kan dele reiseopplevelsene med leserne etterpå. Jeg gjør alltid grundig research før reisen starter. Men, alltid er det tips og ideer som jeg får fra lokalbefolkning, lokalkjente eller mer elle mindre tilfeldige møter som er de aller beste. Derfor ønsker jeg at du skal være min guide og ekspert på reisene til både Fastlands-Spania og Gran Canaria.  

Hva trenger jeg hjelp til?

Jeg trenger tips og ideer - og jeg håper du kan gi meg noen:

Hvor bør jeg bo? Gi meg tips til hotell, leiligheter eller hus som du vet er bra?

Den gode maten. Har du tips til steder å spise og hvilken mat jeg bør prøve?

Hvor bør jeg spise? Jeg trenger tips til spisesteder som kan servere det lille ekstra. Både i form av god mat og god service. Gjerne noen tips til lokalmat som er din favoritt.

Hvem bør jeg treffe under oppholdet? Spennende personer som kan fortelle en god historie. Det kan være deg, eller det kan være noen andre du kjenner eller vet om.

De skjulte perlene: Reisebrosjyrene er fulle av "selvfølgeligheter". Tils meg om ting jeg bør oppleve som kanskje ikke finnes i disse brosjyrene.

Dette bør jeg unngå: De som er lokalkjente ved også om hva som er bortkastet, dumt eller kanskje farlig. Gi meg gjerne innspill.

Hvordan skal du gjøre det?

Skriv gjerne ditt tips i kommentarfeltet på nettsiden. Eller i kommentarfeltet på Facebook. Du kan også sende tipset på mail til orl@thetravelinspector.no - eller på sms +47 90 58 34 85.

Det viktigste av alt: Ingen tips er for små - og ingen er for store. På forhånd - tusen takk for hjelpen.

Har du lest disse?