Her ble hun bitt av krokodillen - hun "bare skulle ta et selfie"...

Her ble hun bitt av krokodillen - hun "bare skulle ta et selfie"...

Derfor skal du aldri gå over sperringene på turiststedene.

Den franske turisten bringes i sikkerhet.                                         Faksimile fra The Independent

(Odd Roar Lange) Det er nok av turister som kommer til skade eller mister livet fordi de bare skal gjøre noe ekstra. Selv har jeg fått en skikkelig lærepenge etter å ha gått utenfor en sperring på en fjelltopp i Østerrike. Jeg så at selve kanten av fjellet var 10 meter unna, og syntes at sperringen var plassert litt vel langt unna kanten.
For å få et bedre bilde gikk jeg over gjerdet - og oppdaget litt for sent at jeg hadde gått ut på en snøbro - som ga etter. Jeg falt ned i hullet, men heldigvis var det ikke langt ned til bunnen. Flaks for meg, som lærte ei lekse: Sperringer er ikke satt opp for moro skyld

Krokodillen våknet

Det samme har trolig Benetulier Lesuffleur (47) fra Frankrike lær seg. Hun "skulle bare" ta en selfie av seg selv med en sovende krokodille i bakgrunnen da hun var på ferie i Thailand. Besøket i Kho Yai Nasjonalpark 16 mil utenfor Bankok kunne endt veldig ille. 

Den sovende krokodillen var nemlig ikke sovende. I stedet glefset den over den ene foten til Lesuffleur, som heldigvis ikke ble dratt ut i elven, slik krokodiller ofte gjør med sine bytter.

Den franske turisten ble hentet av redningsmannskaper og brakt til sykehus, skriver avisen The Independent.

7 topper skal få fart på Reiselivs-Norge

7 topper skal få fart på Reiselivs-Norge

USA vil se Facebook-en din før du får "visum"

USA vil se Facebook-en din før du får "visum"