Flyselskapet kan gjøre dette hvis du nekter å gi fra deg flysetet

Politiet og flyselskapet gikk av skaftet. Nå blir det etterspill

Flypassasjerene på United Airlines fly på Chigaco O´Hare International Airport fikk en opplevelse av de sjeldne da United Airlines hadde overbooket med fire passasjerer. De måtte få fire frivillige til å forlate plassene sine, men ingen meldte seg. Dermed sendte de rett og slett inn flyplasspolitiet for å tvinge folk ut av flyet. 
Dette skriver Courier Journal, som først omtalte saken. Og deretter laget The Independens denne saken.
Audra D. Bridges filmet dette, som etter under ett døgn er delt av over 500 000 facebookbrukere. Og United Airlines er satt under stort press. Dette kommer til å få etterspill.

Vær klar over at flyselskapet er i sin fulle rett til å nekte deg adgang selv om du har gyldig billett. De fleste flyselskap har god nok orden i tellingen slik at de sørger for at dette er i orden før du kommer ombord. Skaffer du deg flyselskapets bonuskort reduseres du riskikoen for å bli nektet adgang. Flyselskapene liker absolutt ikke å nekte stamkunder adgang.  
Slik klager du til flyselskapet.