Hvorfor har de denne bakteriebomben på hotellet?

Jeg trodde det var slutt på dette - men det er det dessverre ikke

Få det bort. Slike dusjforheng er 90-talls og passer ikke inn på et moderne hotell.
Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Det er tre ting som er uvurderlig for et god hotellopphold. Det ene er renhold, det andre er sikkerhet og det tredje er at menneskene som jobber der kan jobben sin.
Deretter kommer ulike preferanser som beliggenhet, samsvar mellom pris og kvalitet, en god seng/pute/dyne, god lydisolering mm.

IMG_5993.jpg

Hotellpyramiden

Men når alt kommer til alt så er renhold ganske lavt nede på hotellpyramiden. Derfor forundrer det meg stor at flyplasshotellet Radisson Blu Skycity hotell i Stockholm går på en slik smell. Jeg trodde det var slutt på dette - men det er det dessverre ikke på Radisson Blu Skycity Hotel på Arlanda flyplass i Stockholm. I 2018 fortsatt har de dusjforheng av tekstiler!
Det er en ren bakteriebombe der rester fra kroppsvask, shampoer og såper fra en rekke gjester blander seg i en udelikat cocktail nederst del av forhenget. Og forhenget på sin side – det har en lei tendens til å søke kroppen og klistre seg til denne.

Vekk med dette

 Det er en håndfull ting hotellrommet ikke skal inneholde. Det første er dusjforheng i tekstiler. Det andre er pynteputer i hodeenden av senga. Det hjelper ikke allverden med rent putevar når pynteputer havner på gulvet og i senga x antall ganger mellom (i beste fall) årlig renhold. Det samme gjelder sengeteppet på deler eller hele senga. Dette vaskes årlig. Og i mellomtiden tør jeg nesten ikke tenke på hvor mye dritt som samles – og som deretter legges i senga mi.

Hva tror du skjuler seg nederst i dette dusjforhenget?              Foto: Odd Roar Lange

Hva tror du skjuler seg nederst i dette dusjforhenget?              Foto: Odd Roar Lange

Akkurat dette med pynteputer og sengeteppe var heldigvis fraværende på et hotellrom i Radisson Blu Skycity Hotel.

Radisson Blu vil være en av verdens ledende hotellkjeder. Skal de lykkes så handler det om detaljene – og da må de gjerne starte på badet. Ut med dusjforhenget, inn med glassvegg som hindrer vannet i å sprute utover wc-en.
 I mellomtiden kommer jeg til å velge et annet hotell. Det bør du også!
 

Dette er riktig uapetittelig og uhygienisk.                             Foto: Odd Roar Lange

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no