Vil fjerne sikkerhetskontrollen på små flyplasser

Og dette vil de gjøre med bagasjen din

(ODD ROAR LANGE): Er du en av dem som irriterer deg over å måtte gå gjennom sikkerhetskontrollene på flyplasser? Amerikanske myndigheter vurderer å slutte med gjennomsøking av reisende og bagasjen deres på små og mellomstore flyplasser for å spare penger, ifølge CNN.
Innsparingen er beregnet til å være omkring 115 millioner dollar og kan brukes til å øke sikkerheten på større flyplasser, hvor risikoen anses å være mye større, ifølge dokumenter CNN har fått tak i.

Flytter bagasjen

Kanalen skriver at TSA, etaten som ble opprettet etter terrorangrepene 11. september 2001, vurderer å fjerne sikkerhetskontrollen ved 150 flyplasser der kun fly med 60 eller færre passasjerer letter og lander, skriver NTB.
Dersom TSA går inn for løsningen, vil reisende og deres bagasje i stedet blir gjennomsøkt ved overføring til større flyplasser, ifølge CNN.