Hotelltips: Her får du virkelig en god natt i London

Når du er på jakt etter det lille ekstra

Om du vil ha en ekstra god opplevelse i London så er Conrad London St. James et godt hotelvalg. Foto: Odd Roar Lange

Om du vil ha en ekstra god opplevelse i London så er Conrad London St. James et godt hotelvalg. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Dersom du har lett etter et godt hotell i London så kjenner du igjen problemet: For langt unna sentrum, for små rom, for komplisert reisevei eller utsolgt. Her kommer er tips om et hotell du bør sjekke ut neste gang du er i London. Jeg har bodd der, og var strålende fornøyd. Topp hotell samtidig som det ikke er for stivt.
Jeg snakker om hotel Conrad London St. James og her får du luksus for alle pengene. Mer om prisen litt senere.
Som navnet sier så er hotellet med i Conradkjeden. Et del av Hilton-systemet, men samtidig litt mer personlig og usnobbet stil. Hotellet ligger veldig sentralt plassert i London, i Westminster, som er en gangavstand fra sentrale områder som Big Ben and Buckingham Palace.
Du kommer deg til hotellet ved å ta toget til Paddington og derfra Circle line til St James' Park stasjon som ligger rett over gata for hotellet.
Trykk på bildene for å se dem i større format. Alle foto: Odd Roar Lange

Velkommen inn

Fra gata ser hotellet kanskje litt anonymt ut. Men du kommer til å bli positivt overrasket over dette hotellet som har fem stjerner. Piccoloen tar i mot deg i døra og tar hånd om bagasjen din mens du sjekker inn. Kofferten blir brakt til rommet ditt, og ha gjerne 3-5 pund klar som betaling for servicen.
Allerede ved innsjekkingen merker du at du er kommet til et hotell som ligger godt over de fleste hotell i Norge. Det er stil og personlig service, og de registrerer gjerne bonuspoeng for deg i lojalitetsprogrammet Hilton Honors. Husk å melde deg inn på forhånd, eller gjør det ved innsjekk. Du får fordeler allerede fra første besøk.

Gode rom og gode opplevelser

Conrad London St. James passer både familiehopphold, forretningsreisende og venner som drar på tur. Og ta dere gjerne til til å oppleve hotellets imponerende kunstsamling. Du møter den allerede i resepsjonen, og ellers finner du vakker og spennende kunst rundt om på hotellet.
Emmeline´s Lounge og Blue Boar Bar er bra steder å starte kvelden. Mens Blue Boar Restaurant er stedet for å spise middag. Dress code for disse stedene er smart casual.
Hotellet har også engelske puber rett i nærheten. Og Westminster Abbey er rett om hjørnet. Og 15 minutters fottur unna finner du Picadilly Circus.
Dersom du er lei av små og trange hotellrom i London så kommer du til å bli gledelig overrasket over rommene og suitene på Conrad London St. James.
Det er selvsagt turn down-service om kvelden.
Prisen er er fra ca 2500 kroner per natt - men det er mulig å få gode spesialtilbud hvis du bestiller tidlig og spesielt hvis du bestiller direkte ved hotellet.
Her kan du lese mer om hva du kan oppleve i nærheten av hotellet.
Og hvis du vil ha en ekstra luksusopplevelse på hotellet. Les mer om det her.

Følg thetravelinspector på Instagram og bli med i trekningen av fine reisebøker