Du kan vinne en luksussuite under Champions League-finalen

Perfekt for deg som vil ha mer alenetid til fotballkampen

(ODD ROAR LANGE): Gjennomsnittsnordmannen ønsker seg 133 minutter mer alenetid hver dag fordi vi er slitne av alle restriksjonene under pandemien. Det viser en undersøkelse som er gjennomført av søkemotorsiden hotels.com som nå introduserer det nye konseptet «Ikke forstyrr»-suiter.

Eric Cantona.

Eric Cantona.

Ved hjelp av fotballegenden Eric Cantona og lanserer et begrenset utvalg «Ikke forstyrr»-suiter, spesielt designet for fotballtilhengere som ønsker å være et sted der de kan se mesterligafinalen i fred og ro, og samtidig nyte fordelene av å bo på et luksushotell.

Finalen i en suite

UEFA Champions League-sponsoren Hotels.com har inngått et samarbeid med ti topphoteller over hele Europa og tilbyr nå en unik fotballopplevelse for tilhengere som håper å se finalen 29. mai 2021.

De unike «Ikke forstyrr»-suitene er spesielt tilrettelagt slik at gjestene kan slappe av alene i hotellslåbroken og nyte et av årets største øyeblikk i klubbfotball, og det hele i et hotellrom med en stor tv, en deilig stor seng og det viktigste av alt – fred og ro! 

Med hver bestilling inkluderer en gratis romservice til en verdi av 1150 kr, som betyr at du er sikret mat og drikke både før kampen og i pausen.

Alle gjester vil også få en luksuriøs goodiebag som inneholder et «Ikke forstyrr»-skilt designet av Cantona, en badekåpe, tøfler, en sovemaske for en lur før kampen, små toalettsaker for et bad etter kampen, supporterskjerf, røde og gule kort og et miniatyr UEFA Champions League-trofé – alt for å garantere et utrolig opphold og en minneverdig opplevelse.

Og ikke minst vil en heldig gjest få muligheten til å tilbringe fotballkvelden med fotballstorhet og Manchester United fotballklubb-legende Eric Cantona. Eric vil gjøre i stand rommet, varte opp og diskutere taktikk i løpet av kampen – i det hele tatt by på sin egen helt spesielle 5-stjerners gjestfrihet.

Fokus er vår venn

 – Livet er fullt av avbrytelser, og det å bare kunne oppholde seg hjemme under pandemien har gjort dette verre. Vi kan ikke komme oss unna, og det er ikke noe som heter alenetid – i alle fall ikke hjemme hos oss.
Jeg kan ikke engang se en hel fotballkamp. Distraksjoner er vår fiende. Fokus er vår venn.
Jeg ønsker å hjelpe folk med å finne roen, og sammen med hotels.com kan jeg nå gi deg dette tilbudet. Vi har lansert «Ikke forstyrr»-suitene slik at du endelig kan se hele fotballkampen uten forstyrrelser. Slapp av og la kampen begynne, sier Eric Cantona.

Fotballentusiaster kan bestille de nye «Ikke forstyrr»-suitene på følgende hoteller via  Hotels.com:

  1. The Lowry, Manchester, Storbritannia – en viss José var en stor tilhenger av dette hotellet – han leide en suite her mens han var i Manchester!

  2. Chelsea Harbour Hotel, London, Storbritannia – hotell ved havnen, gangavstand til Stamford Bridge

  3. Hilton St George’s Park, Burton, Storbritannia – moderne hotell i St. George’s Park, treningsanlegget til det engelske fotballandslaget

  4. Dixie Dean Hotel, Liverpool, Storbritannia – unikt hotell som er inspirert av et elsket fotballikon med beliggenhet i en fotballelskende by

  5. Radisson Blu Paris Boulogne, Paris, Frankrike – stilfullt hotell like ved Parc des Princes stadion

  6. Intercontinental Marseille, Marseille, Frankrike – luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i fødebyen til «Monsieur Cantona»

  7. Quality Hotel Friends, Stockholm, Sverige – beliggenhet så nær nasjonalarenaen Friends Arena at du nesten kan ta på banen!

  8. The Thief, Oslo, Norge – boutiquehotell med et fantastisk spa for avslapning etter kampen

  9. NH Collection Madrid Eurobuilding, Madrid, Spania – überkult hotell et steinkast fra Santiago Bernabéu, komplett med banebrytende teknologi på rommet slik at du også kan se fotball på veggen i badet!

Dette koster det

«Ikke forstyrr»-suitene koster 200 NOK for én natt for å feire mesterligafinalen som finner sted i Istanbul i Tyrkia.
Det er 45 tilgjengelige suiter til denne prisen, 5 suiter per hotell.
Du kan bestille suitene i en femdagersperiode, 10.–14. mai 2021, med én suite per hotell tilgjengelig for bestilling hver morgen klokken 10.

Slik gjør du det

For å bestille din egen «Ikke forstyrr»-suite og være med i trekningen om å se mesterligafinalen sammen med Eric Cantona, kan du gå inn på: no.hotels.com/side/ikkeforstyrr.

 – Vi vet at det har vært umulig for mange å få noe alenetid i løpet av pandemien, og da vi skjønte at mer enn en av tre tilhengere ikke har kunnet se fotballkamper uten stadige avbrytelser, ønsket vi å belønne dem for tålmodigheten med dette flotte reisetilbudet! Sammen med Cantona har vi laget en perfekt seeropplevelse for en av de største kveldene i fotballkalenderen. Nå kan tilhengere gi rødt kort til alle uønskede forstyrrelser og nyte «Ikke forstyrr»-suitene våre som passer for fotballkonger og -dronninger – med garantert fred og ro, sier Emma Tagg, som er global merkevaresjef i hotels.com .