To nye flyruter til populære sydenreisemål

Nå kan de glede seg til reisen

(ODD ROAR LANGE): Norwegian utvider rutetilbudet til populære reisemål. Det ene fra neste sommer, det andre med virkning fra dag ble det kjent at flyselskapet åpner to nye internasjonale ruter fra Haugesund.

De vil gå til Alicante og Malaga. Alicante blir helårsrute og Malaga sommerrute. Begge vil ha to ukentlige avganger.

Lanseringen skjer samme dag som Haugesund lufthavn Karmøy feirer at 14 000 000 passasjerer har flydd til og fra flyplassen på innenlandsruter siden oppstarten i 1975.

Populær rute

– Vi er glade for nå å kunne tilby direkteruter fra Haugesund til både Malaga og Alicante. De spanske destinasjonene er blant nordmenns mest populære sol- og badedestinasjoner i Europa. Å fly direkte fra hjembyen reduserer både reisetiden og klimaavtrykket. Vi ser frem til å ønske haugalendinger velkommen om bord, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

– Haugesund lufthavn ser frem til å utvide sitt samarbeid med Norwegian
med flyrutene fra Haugesund til Alicante og Malaga neste vår.

Haugalendingene er allerede godt kjent med Norwegian etter mange års drift på ruten Haugesund – Oslo og vi er sikre at denne nyheten kommer til å bli godt tatt godt imot hos reiseglade Haugalendinger, sier Pål Visnes, kommersiell leder i Lufthavndrift i en pressemelding.

De nye rutene:

1. april letter det første flyet fra Karmøy til Alicante. Dette er en helårsrute og vil ha to ukentlige avganger på onsdag og lørdag. Ruten mellom Haugesund og Malaga er hovedsakelig en sommerrute, og reiser dit vil være mulig fra og med 3. april til utgangen av med avganger på mandag og fredag.

Salg av billetter åpnet fredag 7. oktober på Norwegian.no

  • I høst og vinter flyr Norwegian totalt 223 ruter i og fra Norden, hvorav 118 er direkteruter fra Norge.

  • For sommersesongen 2023 har selskapet totalt 239 ruter hvorav 131 av disse er i fra Norge.

  • Selskapet vil øke til omkring 80 fly for sommeren 2023.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Og er også ansvarlig for reisereportasjer og nyttige reisetips på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.