Dette har du aldri sett i Norge før

Men har du sett filmen «The Menu»? Da skal du se denne

(ODD ROAR LANGE): Filmen «The Meny» går sin seiersgang handler om et ungt par reiser til en eksklusiv destinasjonsrestaurant på en avsideliggende øy utenfor Stillehavskysten.
På øya har den anerkjente og noe fanatiske kokken laget en luksuriøs smaksopplevelse for dem, med noen solide overraskelser underveis. Overraskelser både for gjestene i filmen og for seerne.

Har du ikke sett filmen så bør du sette av litt kveldstid til å se den i sommer. Her kan du se den offisielle traileren, så vet du litt om hva som som venter.

Alexander Varga er medeier av en Michelinrestaurant og kaller seg «Alexander The Guest» når han reiser rundt for å besøke alle Michelinrestauranter med tre stjerner i hele verden … (Foreløpig har han kun besøkt fire).

Salmon Eye og Iris

Han tar seg også tid til å besøke og spise på andre gode og unike restauranter. Og nå har han besøkt restaurant Iris, som er en unik restaurant som ligger inne i en flytende kule kalt «Salmon Eye» i Hardangerfjorden, Norge. Restauranten drives av den danske kjøkkensjefen Anika Madsen. 
Salmon Eye omtales som verdens største flytende kunstinstallasjon.
Og Iris befinner seg inne i denne flytende kula i Vest-Norge. Den eneste måten å komme hit på er å gå om bord i en av The Salmons elektriske båter fra Rosendal.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er i Bergen, hvorfra det går ferger til Rosendal flere ganger om dagen.
Rosendal tilbyr også mange overnattingsmuligheter, for eksempel Rosendal Fjordhotell og Rosendal Turisthotell.

-Utsikten er selvfølgelig helt fantastisk, men noe fortsetter å dukke opp i tankene mine. Det er filmen fra 2022. The Menu, sier Alexander Varga i denne videoen som du bør ta en kikk på.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.