Håndjern eller roseblader på hotellrommet ?

 7 hoteller som kan få fart på sakene til Valentines eller 50 shades of Grey

The Zetter Townhouse i London er et boutigehotell helt utenom det vanlige.

(Odd Roar Lange): Tent på Valentines day eller inspirert av filmen 50 Shades of Grey Darker
Eller bare på jakt etter det lille ekstra.  Inviter med deg kjæresten med på en romantisk ferie til noen av verdens mest sexy hoteller.

Her er 7 hoteller som vil gjøre susen for et romantisk opphold.

Enten du drømmer om en hyggelig under måneskinnet på en eksotisk strand eller temafester med andre eksperimenterende par, champagne i glasset eller en strippestang på hotellrommet, så vil hotellene på denne listen sannsynligvis sørge for å oppfylle dine heteste ønsker.

Pelirocco, Brighton

Sjekk inn på Englands ekte rock ’n’ roll hotell. Pelirocco ligger i Brighton og har 19 temarom som er dedikert til sex, drugs & rock’n’roll. Ta med venner og hold en vill fest eller book den romantiske Lovebird-pakken for to, hvor champagne og trøfler står klare når dere ankommer. Leopardskinn på gulvet og speil på veggene setter stemningen for kvelden.

Le Gourguillon, Lyon

Med en beliggenhet like ved det gamle Latinerkvarteret i kjærlighetens by, Paris, kan det ikke bli mer romantisk. Velg mellom opplevelser som 7 Heaven, som er en eksplosjon for alle sanser med duftende roseblader, velgjørende massasje og deilig champagne med foie gras på toast. Eller velg å tilbringe natten under stjernerne, kanskje i et rosebad, under den imiterte stjernehimmelen på rommet.

Crazy Bear, Beaconsfield

Et opphold på Crazy Bear Hotel er en opplevelse utenom det vanlige. Gjester kan delta på arrangementer som Valentins maskeradeball og sexy pool partys med havfruer som plasker rundt til musikken fra saksofon og hete DJs.
Hotellrommene er som tatt ut av en scene fra Dracula eller et gotisk rollespill med velour og fløyel på veggene.

Desire Riviera, Puerto Morelos Mexico

Drømmer du om å oppfylle dine heteste drømmer sammen med din kjæreste under eksotiske himmelstrøk så kan du hoppe på flyet til Mexico. Et opphold på Riviera Maya Resort handler om at gi hverandre den beste erotiske opplevelsen enten det er en romantisk middag på stranden, en strippestang på hotellrommet, eller å mingle med andre elskovssyke par.

Blakes hotel i Kensington London  er helt uten sidestykke.                  Foto: Blake

Blakes hotel i Kensington London er helt uten sidestykke.                  Foto: Blake

Listen er laget i samarbeide mellom The Travel Inspector og hotellsøkemotoren Trivago