Slik får du billetter til Liverpool FC og Manchester United sine kamper

Her går fotballdrømmene dine i oppfyllelse - unngå å bli lurt

Skjermbilde 2019-01-08 09.09.32.png

(ODD ROAR LANGE): Fotballklubbene Liverpool FC og Manchester United har de soleklart største supporterklubbene i Norge.

Og med det fører også enorm interesse for å komme seg til byene Manchester og Liverpool for å følge sine kjære fotballhelter på nært hold. Men hvordan skaffer man seg billetter? Her skal du få noen tips.
Vær klar over at det er lettere å skaffe billetter til midtukekamper og cupkamper enn populære helgekamper. Reiser og hotellopphold er også billigere på ukedager enn weekender. Dersom du er fleksibel og kan reise på ugunstige tider så er det bare en fordel i forhold til pris.

Reiser du for første gang så kan det være smart å dra sammen med en turoperatør eller erfarne fotballreisende.

Liverpool

Skjermbilde 2019-01-08 09.06.43.png

Liverpool FC selger ikke enkeltbilletter til sine offisielle supporterklubber som kan selges videre til supporterklubbenes medlemmer. Liverpool FC selger i stedet billetter etter spesielle kriterier.

Her kan du finne informasjon om hva slags medlemskap du trenger, linker til salgssider og annen info for å planlegge fotballtur til musikk- og fotballbyen Liverpool.

Manchester United

Billetter selges fra klubben enten til medlemmer - eller du kan kjøpe VIP-pakker uten medlemsskap.
Du kan bestille billetter via klubbens nettsider. Les mer om det her. Men det er også en mulighet via den norske supporterklubbens hjemmeside. Men husk at det er 55000 medlemmer, og langt fra billetter til alle. Men, tålmodighet lønner seg, og ikke gi opp.
Dette er informasjon fra Manchester United sin supporterklubb:
Når du foretar bestilling av turer eller billetter er det tilstrekkelig at den som er hovedbestiller er medlem i Supporterklubben. Her kan du melde deg inn i supporterklubben. På reisetidspunktet må imidlertid alle reisende være medlem i både Supporterklubben og MUFC England (les mer om dette her). Dersom du, eller noen av dine medreisende, mangler nødvendige medlemskap kan du bestille disse via turbestillingen.

Via billettformidlere

Dersom du kjøper hos billettformidlere så må du gjøre grundig arbeide ved å sjekke om de er lovlige billettformidlere. Det er utallige historier om billetter som ikke dukker opp der de skal, eller som er falske.
Be om referanser, spør om hvor de kjøper sine billetter fra og sjekk gjerne at disse opplysningene stemmer.

Sjekk om er reisearrangører er medlem av Reisegaranitforbundet. Hvis ikke: styr unna.
Husk å søke grundig på internett for å se om du finner positiv eller negativ omtale av turoperatør eller billettformidler. Vær klar over at billettformidlere kjøper seg plass på googlesøk, og at de øverste ikke nødvendigvis er mer seriøse enn de som kommer lengre ned på siden.

Fotballreiser

Her er noen nettsider som selger fotballreiser med billetter til fotballkamper:
Fotballtravel
Ving
Steveperryman.no
Fotballreiser
Apollo
Gtravel

Har du flere tips til å skaffe seg billetter til kamper med Liverpool og Manchester United? Og like viktig: Har du tips om billettformidlere man bør unngå? Send informasjon via epost til orl@thetravelinspector.no eller skriv i kommentarfeltet under artikkelen.