Årets beste julegave - for under «150-lappen»

Redder julebudsjettet ditt og gjøre noen veldig, veldig glade - så enkelt

° Hvilken ukedag er det smartest å kjøpe flybilletter?
° Hvordan du får oppgradert hotellrom uten å betale for det?
° Hvordan unngår du kostbare problemer når du leier bil i utlandet? 
Dette er bare noe av de hundrevis av reisespørsmålene du får svar på i Den beste reisehåndboka - som koster bare 149 kroner!

På reisefot - for deg

Odd Roar Lange er en av Norges mest erfarne reisejournalister og har mer eller mindre bodd i en koffert i over 30 år. Flere tusen reisedøgn, utallige møter med nye steder, nye kulturer og nye mennesker har resultert i hundrevis av gode tips og nyttige råd som han nå har samlet mellom to myke permer. 
Den beste reisehåndboka er laget i et reisevennlig format med plass til egne notater når det er noe du ønsker å huske til neste gang du er på ute på reise og oppdagelsesferd.

Du finner ikke mer verdifull julegave for under «150-lappen» enn dette
— Odd Roar Lange - The Travel Inspector

Ut på tur

Enten du planlegger en vakker, romantisk storbyferie med din utkårete, på heisatur med vennegjengen eller drømmeferie med familien. Du finner all informasjonen du trenger i denne boka. Og det gjelder selvsagt også de lure tipsene for deg som skal reise med barn.
Boka har tips til uforglemmelige reisemål, suverene pakkemetoder, de beste kjøpene, hvordan du pruter på rett måte og hvor mye du skal gi i tips. Kort sagt alle de smarte triksene som kommer til å endre reisevanene dine. Bruker du boka aktivt kan du spare tusenvis av reisekroner i året.

Unngå å bli lurt

Forfatteren avdekker blant annet hvordan store turoperatører lurer kundene til å betale for mye for reisene, og han forteller deg hvordan du unngår å bli svindlet både når du kjøper reise og opphold, og selvsagt når du er på selve reisen.
Og ikke minst, hvordan du får mest mulig i erstatning dersom noe går galt underveis. Her er det lett å gå glipp av titusener av kroner.

Odd Roar Lange er kjent som The Travel Inspector med den populære reisenettsiden www.thetravelinspector.no og gjennom utallige reisereportasjer i aviser, ukeblader, radio og tv.

Den beste reisehåndboka 2019 koster bare kr 149,- og er gaven som kommer til å glede veldig mange.
Kjøp en til deg selv eller til noen du er glad i. Du får kjøpt boka i gode butikker over hele landet. Det gjelder alt fra bokhandel, dagligvare, kiosker og bensinstasjoner. Du kan også kjøpe den på nett.
Dersom du vi kjøpe bok/bøker og ha en personlig signatur og hilsen med på kjøpet så sender du bestillingen til orl@thetravelinspector.no