Slik skaffer du deg flybillett til en tredel av prisen

Det smarte trikset kan skaffe deg en flyreise nesten helt gratis

(ODD ROAR LANGE): Flybonusprogrammet Eurobonus feirer 25 år i år. SAS og Widerøe, som er de norske partnerne i Eurobonus som har over fire millioner medlemmer jakter på stadig flere
  
Men det er ikke så lett som før fordi du tjener færre bonuspoengene per flyreise enn tidligere. Og poengene du tjener på en reise er blitt mindre verd enn tidligere. Det er vanskelig å oppnå de attraktive gull- eller diamantkortene bare ved hjelp av reiser. Man kan imidlertid samle poeng på annen måte. Blant annet ved å bruke kredittkort fra blant annet Mastercard eller American Express som er knyttet til Eurobonus.
Dette gir poeng for alle kjøp du gjør og disse poengene kan du bruke til å kjøpe flyreiser, handle om bord eller oppgradere flybilletten ditt. 
Men husk at disse poengene ikke gir deg avansement til neste medlemsnivå.
Det gjør det heller ikke dersom du velger å kjøpe poeng for kontanter. 

Hvis du kjøper bonuspoeng så må du vanligvis ut med 25 euro per 1000 poeng. Eller ca 1200 kroner for 5000 poeng - som igjen kan skaffe deg en reise i Norge. 

Billigtipset

Her er en smartere og veldig mye billigere måte å skaffe seg poeng på. Hvis du har bonuskroner hos Trumf så kan du bruke disse pengene til å kjøpe deg Eurobonuspoeng.
Det gjør du via denne nettsiden. Og du får tre ganger så mange eurobonuspoeng for trumfpenger enn om du betaler via bankkontoen din.
Jeg har nettopp brukt 382 kroner fra min Trumfkonto og fikk hele 5024 poeng for disse. Altså nok til en flybillett som ellers ville ha kostet tre ganger så mye.

Har du tips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no