SLIK FÅR DU DOBBELT SÅ MANGE BONUSPOENG PÅ FLYREISENE

SLIK FÅR DU DOBBELT SÅ MANGE BONUSPOENG PÅ FLYREISENE

Det smarte trikset for doble bonuspoeng på hver eneste tur

Smarte tips: Bruk kortene på tvers av flyselskapenes frequent flyerprogram, og skaff det ekstra bonuspoeng.                                                             Foto: Odd Roar Lange

(Odd Roar Lange): Det er mange gode grunner til å jakte på de billigste flyreisene. Jeg bruker gjerne nettsiden Google Flight eller norske Panflights for å skaffe meg den første oversikten over hva som finnes av billetter på avreisedagene og dagene før og etter. 
Noen ganger er det lurt å forskyve en reise for å få veldig mye billigere billetter.
Min erfaring er imidlertid at å bestille billettene direkte gjennom flyselskapenes egne nettsider er det billigste.  

Selv om jeg må innrømme at jeg synes SAS sine nye sider er i en periode var dårligere enn den tidligere nettsiden som du finner her

Doble bonuspoeng å hente 

Det er smart å samle bonuspoeng også, fordi det til slutt ender med gratisreiser eller muligheter til å oppgradere flyreisene dine.
Passasjerer som er med i bonusprogrammer kommer også først i køen når det gjelder å få være med på fly som er overbooket. 
Norwegian Reward Program bruker du når du skal bestille flybilletter med Norwegian Air Shuttle.
Eurobonuspoeng får du når du skal fly med SAS og Widerøe (og alle andre flyselskapene i Star Alliance).
 Skal du reise med flyselskapet Norwegian så kan du betale reisen med et kredittkort som er koblet mot din Eurobonuskonto. Dette kan du gjøre både med American Express og med Mastercard.
Oppgi din Norwegian Rewardkonto når du bestiller flybillettene og betal med kredittkortet som er koblet mot SAS-Eurobonuskontoen din.

Reiseforsikring

Da får du bonuspoenger begge steder. I tillegg får du reiseforsikring inkludert hvis mer enn halve reisen er betalt med kredittkort. 
Vær klar over at du må betale en liten avgift når du betaler Norwegian-billetter med eksterne kredittkort, men det lønner seg allikevel fremfor et debetkort som ikke gir deg Eurobonuspoeng. 
Dersom du foretrekker å samle bonuspoeng i Norwegian Rewardprogrammet kan du ved å skaffe deg Bank Norwegian kredittkort betale SAS-billetter med BN-kortet, og dermed samle poeng den vegen - samtidig som du får Eurobonuspoeng.

Ny rekord på Oslo lufthavn - økning etter terrorangrep

Ny rekord på Oslo lufthavn - økning etter terrorangrep

Derfor klarer du deg med mobilkameraet på reisen

Derfor klarer du deg med mobilkameraet på reisen