Forlater Hurtigruten - mønstrer på hos cruisegigant

Dette blir hans nye toppjobb

(ODD ROAR LANGE): Vice President Global Sales i Hurtigruten, Geir Kronbæck, er ansatte som nordisk administrerende direktør i verdens nest største cruiserederi RCL Cruises Ltd.

Leder Norden

Kronbæck skal lede det delvis norskeide cruiserederiets nordiske satsning. Han tar fatt på oppgaven med en klar ambisjon om at enda flere skal velge å feriere ombord på noen av konsernets i alt 50 skip som seiler på alle syv kontinenter, skriver rederiet i en pressemelding.

- På global basis er cruise den hurtigst voksende ferieformen, men det er et undervurdert feriealternativ for altfor mange i Norden. Potensialet vårt er betydelig, samtidig har bransjen samlet sett kanskje ikke lykkes helt med å formidle hvorfor nettopp cruise er en så attraktiv ferieform. Det å posisjonere cruise som et reelt feriealternativ til charter for enda flere, er noe jeg virkelig ser frem til å bidra til, sier Geir Kronbæck.

Jubileum

I 2019 jubilerer rederiet side det er det 50 år siden selskapet stiftet av de norske rederiene Anders Wilhelmsen & Co., I. M. Skaugen og Gotaas-Larsen. 

- Vi tar med oss det beste fra historien vår når vi nå legger et fundament som gjennom nær dialog med våre samarbeidspartnere skal sikre fortsatt fremtidig vekst i Norge og Norden. Vi skal også fremover ikke bare å innfri, men søke å overgå de forventninger og krav som kunder og omverden har til oss. Det inkluderer alt fra passasjerenes ferieopplevelse til bærekraftig miljøforvaltning, sier Geir Kronbæck.