Bli med på fest i helga - slik gjør du det

Gjør deg klar - dette blir moro

Svenske Louisiana Avenue Band på Moldejazz sist sommer. Nå kan du høre dem fra dagens livekonsert.
Foto. Synne Aarø Lange

(ODD ROAR LANGE): Jippi, endelig fredag. Og på tide å ha det litt kjekt. Her er noen gode tips til hvordan du kan ha det hyggelig. For la oss slå oss løs. Fordi vi trenger det, og fordi vi kan gjøre det på den trygge måten.

Pub-til-pub

Når de ordinære pubene holder stengt får vi åpne våre egne. Og vi slipper å søke skjenkebevilling. Du kan plassere ut det du ønsker i drikke i ulike rom i huset. Sett også ut små skåler med snacks. Ta deg en runde fra rom til rom - gjerne med musikk på øret eller medbrakt musikk på en telefon eller annen musikkspiller.
Via musikktjenester som Spotify og andre kan du lage din egen spilleliste, eller laste ned vorspiel-spillelister. Det viktigste er at du har det moro. Husk at det er lov å pynte seg.
Og del gjerne veldig bilder fra festen på The Travel Inspectors Facebookside.

Vorspielbandet

Jeg anbefaler på det aller, aller sterkeste å få med deg gledesorkesteret Louisiana Avenue Band som hadde konsert i et folketomt Circus i Sverige fredag. Du kan se konserten i opptak i kveld - som vorspiel.
Konserten heter «Man Måste Få Lira» og du kan gjerne kjøpe støttebilletter her.
Og dersom du går i bryllups-tanker. Ta en kikk her:

Skru opp musikken og vær ikke redd for å forstyrre naboen en times tid. Jeg hørte bandet under Molde International Jazzfestival sist sommer. Det ble fjorårets morsomste konsertopplevelse. Nå er det din tur.

Konserter her hjemme

Og sørg for at du er tilbake i tv-stua for å få med deg noen av konsertene som Visit Oslo har samlet på denne nettsiden.
Koronautbruddet har satt en midlertidig stopper for arrangement i byen. Men deler av Oslos fantastiske kulturliv har flyttet seg inn i digitale rom og kan nå oppleves i strømmeformat på Facebook og andre plattformer.
Spirit in the Dark er klar med strømmekonsert fredag klokka 21.00 fra Sentralen. Eller du kan velge Linni som spiller samtidig, eller Jaa9 & OnklP.
Mens Staysman og venner overtar klokka 23.00. Det går mot en hektiske konsertkveld.
Bli med - og ikke glem å dele dine opplevelser.
For flere konserter og arrangement - se gjerne denne nettsiden.