Lanserer ryggsekker i plus-størrelser

En god nyhet for mange.

Ryggsekkprodusenten Gregory lanserer nå ny plus size-kolleksjon til vandring. Ryggsekkene er ment til både lengre turer som dagsturer og hverdagsbruk for kvinner og menn. Ved å være først på markedet med plusstørrelser fyller man størrelsesgap, og endelig finnes det bæresystemer som ikke har vært tilgjengelige alle.

Ny kolleksjon

Gregorys designteam, som er verdensledende innenfor ryggsekkkonstruksjon, har utviklet den nye kolleksjonen i samarbeid med Jenny Bruso og hennes organisasjon Unlikely Hikers. Med dette samarbeidet har man økt forståelsen for passform- og komfortbehov hos vandrere og ryggsekkturister i plusstørrelse. Dette har ført til betydelig forbedret passformgeometri som inkluderer skulderselens tilpassede vinkler og utvidet bredde og lengde, samt en langt større hoftebeltepassform med bedre tilgjengelighet til beltets lommer.

Bedre komfort

– Gregorys samlede grunnfilosofi er at ryggsekkene skal kunne tilpasse seg og være komfortable for en rekke ulike kroppsformer og størrelser. Som kategoriledende innenfor ryggsekkonstruksjon og komfort elsker vi dette initiativet. Dette muliggjør at våre produkter virkelig passer og fungerer for allevandrere, sier John Sears, adm. dir. i Gregory Mountain Products.

Inkluderende outdoorindustri

Unlikely Hikers er en gruppe som startet i Portland. De arbeider med mangfold, antirasisme, kroppspositivisme og vil fremme en mer inkluderende outdoorindustri.

De hjelp designteamet med prorotypetesting, passformtesting og produktanmeldelser under utviklingsprosessen. Unlikely Hikers er også en engasjert partner i markedsføring av kolleksjonen.

Kolleksjonen består av følgende modeller:

Vandringsryggsekker, menn:

STOUT 70 i Phantom Blue, 1,68 kg, ca.pris: 2299 NOK

STOUT 45 i Spark Orange, 1,38 kg, ca.pris: 1899 NOK

KATMAI 65 i Empire Blue, 2,3 kg, ca.pris: 2999 NOK

Vandringsryggsekker, kvinner:

AMBER 65 i Artic Grey, 1,61 kg, ca.pris: 2299 NOK

AMBER 44 i Dark Teal, 1,33 kg, ca.pris: 1899 NOK

KALMIA 60 i Bordeaux Red, 2,17 kg, ca.pris: 2999 NOK

Dagstursekker, menn:

MIKO 20 i Volt Blue, 1,02 kg, ca.pris: 1349 NOK

Dagstursekker, kvinner:

MAYA 20 i Iris Red, 0,99 kg, ca.pris: 1349 NOK

Dagstursekker, unisex:

NANO 20 i Obsidian Black og Icon Teal, 0,5 kg, ca.pris: 799 NOK

NANO 16 i Obsidian Black, 0,45 kg, ca.pris: 499 NOK

Nå kommer de

Et fåtall modeller fra plus size-kolleksjonen har vært tilgjengelige i Gregorys nettbutikk siden juli 2022, men nå er den utvidede kolleksjonen å finne på det norske markedet hos utvalgte forhandlere fra og med april 2023.

Artikkelen er basert på en pressemelding fra produsenten

Gregory ble grunnlagt i 1977 av Wayne Gregory i California. Med fokus på høyeste kvalitet og maksimal komfort designer Gregory ryggsekker til ekspedisjoner, fotturer og dagsturer m.m.

I dag er Gregory Mountain Products verdensledende innenfor ryggsekkonstruksjon i outdoorsegmentet og et selvstendig varemerke innenfor Samsonite Group.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.