Nå blir det drive-in-konserter på Norges Varemesse

Og du kan også følge dem hjemmefra

(ODD ROAR LANGE): I en krevende tid for mange, hvor sosial distansering er viktig i arbeidet for å redusere smitten av korona, er behovet for kunst og kultur stort.
Landets største norskeide selskap innen sceneteknisk produksjon, Bary AS, er et av mange selskap som har blitt økonomisk rammet av korona. Nå har selskapet funnet en praktisk gjennomførbar løsning for kulturelle opplevelser, der en er fysisk sammen med andre, samtidig som en tilfredsstiller alle krav hva gjelder smittevern.

Drive-in-konserter

Fra og med 1. april (nei, det er ingen aprilspøk) vil Bary arrangere en rekke konserter og stand-up for både store og små. I en tid med et begrenset kulturtilbud og opplevelser, kan du nå ta med familien og oppleve live-konserter med blant annet «Klovner i kamp», Odd Nordstoga, Eva Weel Skram og Arif og en rekke andre - på en helt trygg og sikker måte.
Du kan velge om du vil være på plass på Norges Varemesse, eller om du vil ha konsertene levert hjem. Men felles for dem er at du må være pålogget direkte under konsertene. Les mer om programmet og priser her.

Kjør inn til konsertene

-Vi har lang erfaring fra konserter og eventer, har alt utstyr stående på lager og dyktige ansatte vi helst vil ha i jobb. Vi startet for litt over en uke siden med våre planer om utendørs drive-in arrangementer og har nå fått alle de nødvendige godkjenninger fra Helsedirektoratet, kommuneoverlege, brannvesen og politi.
Takket være god støtte fra mange lokale partnere, og ikke minst Lillestrøm kommune, gleder vi oss til å åpne dørene til vår drive-in scene på Norges Varemesse på Lillestrøm allerede 1. april, sier initiativtager Pål Jakobsen.
Med en kapasitet på opptil 200 biler blir det fra Onsdag 1. april mulighet til å oppleve konserter, standup og andre arrangementer.
Du kan lese mer om konsertene her.

Forsidefoto: Terje Solvang/Norges Varemesse/Visit Oslo