Siste reis for Lavprisekspressen

Nå er det slutt for populær bussrute

Nå er det slutt. Foto: Lavprisekspressen

(ODD ROAR LANGE): Er du en av dem som har benyttet deg av busstjenester fra Lavprisekspressen mellom Oslo og Stavanger? Nå er en 20 år gammel rute over - i alle fall for denne gangen.
«Fra og med 1. november 2023 vil Lavprisekspressen dessverre ikke lenger betjene ruten Oslo-Kristiansand-Stavanger.», skriver selskapet på sine nettsider, og fortsetter:
«Dette betyr at siste avgang fra Oslo vil være mandag 30. oktober 2023, med retur fra Stavanger tirsdag 31. oktober 2023.
Vi forstår at dette kan medføre ulemper for våre kunder, og vi beklager for eventuelle forstyrrelser i deres reiseplaner.Vi ønsker samtidig å takke alle våre lojale kunder for deres støtte gjennom årene. Deres tillit har vært en hjørnestein for vår tjeneste, og vi verdsetter deres valg av Lavprisekspressen som reisepartner.»
Prisene har ligget på mellom 99 og 569 på strekningen fra Oslo til Stavanger. Det var altså ikke bæredyktig.

Selskapet, som eies av Unibuss har tidligere lagt ned ruta mellom Trondheim og Oslo og har vært gjennom tøffe perioder også tidligere.

Opplever du uønskede eller falske annonser på thetravelinspector.no? Send meg gjerne en beskjed og legg ved lenken til annonsen, slik at den kan fjernes fra nettsiden.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her