THE TRAVEL INSPECTOR

View Original

Inviterer til svensk folkefest fra norsk Michelin-kåring

Her kan du følge kåringen direkte

See this content in the original post

(ODD ROAR LANGE) Mandag 17. februar 2020 kunngjøres hvilke nordiske restauranter som får Michelin-stjerner i årets utgave av den nordiske Michelin-guiden: Michelin Guide Nordic Countries 2020.
Selve kåringen skal gjennomføres i Trondheim. Og i en en lukket seanse for inviterte til Olavshallen. Men i Sverige - som trolig skal arrangere neste års Michelinutdeling - legger man opp til en gratis folkefest. For i Sverige kan seremonien følges via Live Stream på storskjerm ved Stureplan i Stockholm sentrum.
Dersom du verken er i Stockholm eller Trondheim kan du følge kåringen direkte her.

Åpen fest

For første gang blir det arrangert et offentlig arrangement med en åpen invitasjon til å følge den sjuende utgaven av den nordiske Michelin-guiden i Trondheims konsertsal, Olavshallen.
Den åpne festen må du altså til Sverige for å oppleve, og finner sted på Stureplan og direktesendingen på storskjerm er mellom 17.00 -18.30 mandag 17. februar.
Restaurant Sturehof med sin beliggenhet midt i Stureplan holder baren og uteserveringen åpen for gjester som ønsker å følge direktesendingen.
- Vi håper å se mange gjester på arrangementet vårt og sammen dele vår lidenskap for mat og opplevelser samt feire de nye stjernemerkede restaurantene, sier Lotta Wrangle, pressesjef i Michelin i Norden.
Tradisjonen med Michelinguiden begynte i 1900. Da brødrene André og Édouard Michelin, i et forsøk på å få de nye franske sjåførene til å oppleve landsbygda og livet bak rattet, introduserte guideboken sin med informasjon og tips der sjåførene kunne spise, sove og få hjelp med bilen sin hvis de møtte problemer.

See this content in the original post