Stor kåring: Er du Norges største fotballfan?

Nå kan du få den engelske fotballdrømmen oppfylt helt gratis

(Odd Roar Lange): Nordmenn er rangert som nummer 2 over fotball-fans i verden som reiser til Storbritannia for å se en Premier League kamp, vil søken etter Norges største Premier League fan starte i slutten av november for å promotere og belønne den fantastiske støtten fra Norske fans. 

Fotball er veldig viktig og populært blant nordmenn, noe som kommer tydelig frem på statistikker for britisk fotballturisme. Blant alle land i verden, rangerer Norge som nummer to, bak den Irske republikken, som reisende som reiser til Storbritannia med fotballkamp inkludert i deres reise.
Blant alle nordmenn som nevnte "se på sport" som deres hovedreisegrunn for å reise til Storbritannia valgte tre av fire på en fotballkamp.
Sammen med #KulTour vil TV2 skape nominasjonsvideoer hvor konkurransen og premien blir presentert. Premien består av en drømmereise til Storbritannia for å se en ordentlig Premier League kamp.
#KulTour har også laget nye videoer av de 3 nye fotballklubbene, Burnley, Hull og Middlesbrough, i tillegg til en video fra fjorårets vinner: Leicester, som vil bli vist på TV2 i mellom Premier League kampene. 

Dette er juryen

En jury som består av Erik Torstvedt, tidligere keeper for Tottenham (1992-1996), Brede Hangeland, tidligere stopper for Fulham (2007-2014) og Crystal Palace (2014-2016), Jon Hartvig Børrestad og Jan Henrik Børslid, kommentatorer for Premier League på TV2, vil evaluere nominasjonene og kåre en vinner.

Hvem vinner?

- Norske fotballfans er utrolig viktig for Storbritannia. Derfor er vi kjempespente på dette samarbeidet med TV2, og håper vi mottar mange og varierte nominasjoner fra hele Norge og med ulike favorittlag innen Premier League, sier Gary Robson, nordic manager for det Britiske Turistbyrået, VisitBritain.

Slik nominerer du

* Åpner den 2. desember og du vil ha muligheten til å nominere en venn, kollega eller familiemedlem til konkurransen.
* Nomineringen skal inneholde en video eller bilder med en forklaring på hvorfor akkurat personen du nominerer fortjener å bli Norges største Premier League-fan.
* Du kan sende inn nominasjonen via TV2`s Facebook eller Instagram ved å bruke hashtag #2PLGal
* På VisitBritains hjemmeside blir alle innsendte nominasjoner samlet og tilgjengelig.
* Vinneren vil motta en drømmereise til Storbritannia med billetter til fotballkamp med favorittlaget, overnatting på firestjerners hotell og mange andre fotballaktiviteter som han/hun kan dele med sin venn/familiemedlem eller kollega.