Ny flyrute mellom Oslo og den italienske drømmebyen

Er du klar for italienske sommerminner

Er du klar for sommeropplevelser i Napoli?

Er du klar for sommeropplevelser i Napoli?

(ODD ROAR LANGE): Norwegian utvide rutetilbudet fra Norge med lanseringen av en ny direkterute mellom Oslo og Napoli i Italia neste år.

Fra sommeren 2019 kan reiseglade nordmenn reise direkte til Napoli, pizzaens fødested. Napoli er blant Italias største byer og egner seg godt til å kombinere storbyferie med strandferie, skriver Norwegian i en pressemelding.
Byen er også et godt utgangspunkt for å reise videre nedover Amalfikysten, og hvis man vil utforske flere av Italias kjente storbyer, kan man med Norwegians enveisbilletter enkelt fly inn til Napoli og ut fra for eksempel Roma.

Ny destinasjon

- Napoli er en spennende destinasjon og vi forventer at mange nordmenn vil benytte seg av denne nye ruten i sommer. Nå ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier EVP Commercial Thomas Ramdahl i pressmeldingen. 
Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Oslo og Napoli. 

Om den nye ruten: 
Den nye sommerruten vil ha to ukentlige avganger fra Oslo til Napoli, på mandager og fredager, fra og med 17.juni.I sommersesongen flyr Norwegian til en rekke italienske destinasjoner, som Roma, Sicilia, Venezia, Verona, Sardinia, Milano, Pisa og nå Napoli.
Selskapet flyr også til Italia i vintermånedene med destinasjoner som Roma og Milano.
Norwegian tilbyr også flere ruter mellom USA og Italia.

Her kan du lese om hva du kan oppleve og gjøre i Napoli.