Apollo gjenåpner to storfavoritter fra Ålesund

Dette er to gode reisenyheter på en gang

Rhodos er tilbake i Apollos sommerprogram fra Ålesund Foto: Apollo

(ODD ROAR LANGE): De siste årene har en rekke direkteruter fra Nordvestlandet til sydendestinasjoner blitt borte. Men nå øker Apollo satsingen fra Ålesund, og gjenåpner både sommerens direkterute til Rhodos og høst,- og vinterruten til Gran Canaria. Dermed kan du i år fly direkte fra Vigra til tre feriefavoritter.

Dette vil trolig bli godt mottatt i hele Møre og Romsdal.

Selger godt

Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge. Hos Apollo går salget over all forventing, og nærmere 6 av 10 av sommerens reiser er allerede solgt.

Dette betyr ikke at reisetrykket er like stort som tidligere år, for det totale antall turer er redusert.

Hellas på topp

Beregninger gjort av reisearrangøren viser at nærmere 50 prosent av alle pakketurer fra Norge i sommer vil gå til Hellas.
Kreta markerer seg nok en gang som årets mest populære reisemål og Hellas’ største øy har vært en storfavoritt fra Ålesund i over 20 år. I sommer får hun derimot sterk konkurranse, når Apollo endelig gjenåpner den sterkt etterspurte direkteruten fra Vigra til Rhodos i høysesong. 

- De regionale flyplassene har alltid vært en viktig prioritering for oss og vi jobber kontinuerlig med å imøtekomme de reisendes ønsker og behov. Savnet etter Rhodos har vært stort fra Ålesund, så vi er ekstra glade for å få denne ruten opp igjen i sommer, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo i en pressemelding.

Las Palmas. Du kan reise hit direkte fra Ålesund neste vinter. Foto: Odd Roar Lange

Gran Canaria endelig tilbake

Sommeren er derimot ikke den eneste sesongen som får seg et oppsving i år. Apollo kommer også med en stor gladnyhet for høsten og vinteren: Gran Canaria er tilbake! 

Første direkteflyvning fra Vigra til Gran Canaria går allerede 7. oktober – og sesongen vil vare helt til 30. mars. Dermed kan sunnmøringene tilbringe både høstferien-, juleferien, vinterferien og påskeferien under palmene.

- Det er lite som slår Kanariøyene om vinteren, og Gran Canaria er den mest allsidige av dem alle. Her venter et kontinent i miniatyr med behagelige temperaturer, fantastiske hotellanlegg, uslåelig god mat og et bredt utvalg av opplevelser. Øyas store mangfold gjør dessuten at alle kan finne sitt ferieparadis her – enten man reiser med eller uten barn, vil ha luksus eller genuint, en ferie full av aktivitet eller total avkobling, sier Rivera.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser kan man gjennom Apollo også kjøpe kun flybilletter til de populære reisemålene. 

Se hele Apollos tilbud fra Vigra her.

Om The Travel Inspector:

Odd Roar Lange er norsk reiselivsekspert og kjent som The Travel Inspector og en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister.
Odd Roar Lange er også fast bidragsyter med reisereportasjer, kommentarer og reisetips i Dagbladet og på forbrukersiden DinSide som er en del av Dagbladet og Aller Media.
Du kan følge reisene på instagram her.
Har du en kommentar eller et tips, så kan du sende det her.