3000 passasjerer rammes av Hurtigruteforsinkelse

3000 passasjerer rammes av Hurtigruteforsinkelse

Og dette sier direktøren til de uheldige

MS Roald Amundsen da skipet ble sjøsatt.                  Foto: Oclin/Hurtigruten    

(ODD ROAR LANGE): Hurtigruteskipet MS Roald Amundsen ble sjøsatt fra verftet i Ulsteinvik i midten av februar. Da prøvde jeg å få vite hvilken dato det skulle stå ferdig. Men informasjonen var umulig å få svar på. Nå er årsaken klar. Skipet blir ikke levert etter planen, og det vil tidligst være ferdig i 2019.

Seilasene skulle egentlig ha startet 2018/19, men er forsinket minst en halvt år. Forsinkelsen skal, etter det Thetravelinspctor.no erfarer ikke påvirke byggingen av MS Fridtjof Nansen. Og byggingen av dette skipet går foreløpig som planlagt.

Lang forsinkelse

– La meg være den første til å beklage for situasjonen, skriver konsernsjef Daniel Skjeldam i et brev til de berørte reisende.
Passasjerene vil få full refusjon – inkludert kostnader for eventuelle kanselleringer av fly. I tillegg får de tilbud om avslag på andre turer med Hurtigruten.
Avisa Nordland skriver at brevet ble sendt ut til de berørte gjestene fredag. Den første turen som nå ligger ute for salg er i slutten av mai i 2019.
Med hele Antarktis-sesongen kansellert, vil skipets jomfruseilinger bli langs norskekysten med første avgang fra Hamburg 30.mai 2019

Les mer: Se bildene av nye MS Roald Amundsen - innvendig og utvendig

Vet du noe om forsinkelsen? Tips meg gjerne.

Har du reisetips, ideer, synspunkt eller spørsmål?
Kontakt meg gjerne på epost: orl@thetravelinspector.no

Hjelp, var reiselivet bedre før ... eller?

Hjelp, var reiselivet bedre før ... eller?

Derfor bør dere dra på jentetur til dejlige Bornholm

Derfor bør dere dra på jentetur til dejlige Bornholm