Avslører navnet på nytt norsk flyselskap

Og snart er de klare for første take-off

Skjermbilde 2020-12-05 kl. 09.48.03.png

(ODD ROAR LANGE): Mens etablerte flyselskap i Norge, som Norwegian, SAS og Widerøe ser pengene renne ut av kassa, er et nytt norsk flyselskap snart klar med sine avganger. Og nå er det klart at det nye navnet er «Flyr». I alle fall i følge selskapets egen nettside.
Du kan se mer om det her.

Norsk satsing

Flyr skal fly mellom norske byer og til kjente reisemål i Europa. Det er uklart hvilke reisemål dette blir. Og selskapet jakter fortsatt på mer penger etter at de fikk avslag på sin søknad om 1,5 milliarder kroner i oppstartstøtte fra den norske staten. Bak selskapet står Erik G. Braathen og en rekke andre luftfartsfolk med lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens.
Etter at satsingen ble lansert høsten 2020 har selskapet vokst fort, med mange flinke ansatte, og teller nå 30 personer som jobber fulltid med å få Flyr på vingene. Vil du søke jobb i Flyr så kan du gjøre det her.

Navnevalget

Dette skriver selskapet om navnevalget:
«Navnet reflekterer enkelheten i selskapet og produktet vi er i ferd med å bygge. Vi starter opp Flyr med mål om å levere den enkleste flyreisen, basert på passasjerenes behov. Navnevalget utfordrer kanskje tradisjonelle regler og forventninger, og på samme måte ønsker vi å være en utfordrer innen luftfarten. Fly er det vi kan best, og det eneste vi skal drive med.«